Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel csak én vagyok így?
Nyílván jóképű a gyerek, így tisztában van vele, hogy nem kell pofáznia feleslegesen, neked úgyis bejön.
Én például azért lettem ilyen nagydumás a randikon, be sem áll a szám szinte, mert tudom, hogy a külsőm nem valami nyerő, alacsony vagyok és sovány, ráadásul az arcommal sem vagyok megelégedv és a hátam is görbe kicsit.
A lényeg, hogy mellettem sosincs kínos csend randikon. Bár fogtam már ki olyan lányt, aki rajtam is túltett szinte beszéd terén. :D
kevesebb beszéd, több csók... jó lesz?:)
második randi és barát... megbeszéltétek, hogy akkor ti már jártok? nekem korainak tűnik ennyire előre kijelenteni, hogy a barátod.
komolyra fordítva: ha annyira sem érdeklődik irántad, hogy ismeretlenül a második randin ne tudjon mit kérdezni, még ha egyébként zavarban is van.... hát, az gáz.
Okoska mar megint jol irta!
Kevesebb beszed tobb csok!
Nem vagyok egy nagy dumas en sem, az elso randira azert osszeszedem magam a masodik randitol pedig a csendet csokkal kell kitolteni ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!