Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
Nem rég volt a második randim a barátommal, és egyszerűen hiába beszéltettem egy jó ideig, utána beállt a csend. Szinte ő alig kérdezett felőlem valamit, és akkor elkap az a nyomasztó érzés, hogy mondanom kéne valamit,hogy ne unatkozzon, de amikor ezen kattog az agyam, szinte semmi se jut az eszembe, és csak várok, de akkor se szólal meg:S Szeretjük egymást,de ő kuka, én meg így "terheként" állok a beszélgetéshez vele, mert tudom, hogy én tartom végig szóval őt :S Valami tippet tudnátok adni?

2012. júl. 12. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyílván jóképű a gyerek, így tisztában van vele, hogy nem kell pofáznia feleslegesen, neked úgyis bejön.

Én például azért lettem ilyen nagydumás a randikon, be sem áll a szám szinte, mert tudom, hogy a külsőm nem valami nyerő, alacsony vagyok és sovány, ráadásul az arcommal sem vagyok megelégedv és a hátam is görbe kicsit.

A lényeg, hogy mellettem sosincs kínos csend randikon. Bár fogtam már ki olyan lányt, aki rajtam is túltett szinte beszéd terén. :D

2012. júl. 12. 15:18
 2/3 okoska31 ***** válasza:

kevesebb beszéd, több csók... jó lesz?:)

második randi és barát... megbeszéltétek, hogy akkor ti már jártok? nekem korainak tűnik ennyire előre kijelenteni, hogy a barátod.

komolyra fordítva: ha annyira sem érdeklődik irántad, hogy ismeretlenül a második randin ne tudjon mit kérdezni, még ha egyébként zavarban is van.... hát, az gáz.

2012. júl. 12. 15:18
 3/3 Diavolino44 ***** válasza:

Okoska mar megint jol irta!

Kevesebb beszed tobb csok!

Nem vagyok egy nagy dumas en sem, az elso randira azert osszeszedem magam a masodik randitol pedig a csendet csokkal kell kitolteni ennyi!!

2012. júl. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!