Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most hogyan legyen? O. O Én 17f, ő 15L. Ezzel nincs is semmi probléma. A baj azzal van, hogy nem tudom a család mit szólna hozzá. :/// Ja és ő csak nemsokára lesz 15. :S Én szeretem őt, és ő is engem, de nem tudom. :S
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 17:42
2/7 anonim válasza:
És mi a gond?
Elmúlt 14 éves semmi gáz nincs.
Nem fognak szólni semmit a szüleid ha csak nem olyan hülyék mint te.
3/7 anonim válasza:
Arra vagy kíváncsi okés e a korkülömbség? Mert szerintem kb egy korosztály vagytok, a lányos szülők, legalább is az én szüleim örültek mikor kicsivel idősebb barátom volt mert azon a véleményen vannak hogy a fiúk később érnek, és az idősebbek kicsit komolyabbak. Ha normális a családja nem lesz gond.
4/7 tomaszcool válasza:
Ilyen fiatal korban soknak számít az a bő 2 év, de később ez semmit sem fog jelenteni. Amúgy ha szeretitek egymást, akkor csak megoldjátok ezt valahogy, de kétlem, hogy nagyon megszólnák a szüleitek, ha csak nem túl maradiak.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel problema:) en 15 voltam (2honap hijan 16) mikor osszejottem a baratommal, aki 18 volt akkor. Es mar 2 eve egyutt vagyunk. Kb egy korosztaly vagytok, szerintem siman mukodhet! Es a korkulonbseg is normalis, szerintem a szulok sem botrankoznak meg 3even:)
6/7 anonim válasza:
én 24 évesen anyám elé nyomnék egy 14 éves bnőt, nem tom mit parázol emiatt... lol
f18
7/7 A kérdező kommentje:
THX a válaszokat! Utsónak: Király vagy öreg x'D
2012. júl. 15. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!