Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok adni tanácsot?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és eddig még nem volt barátnőm. Sokszor már görcsösen szerettem volna. Viszont vannak olyan hetek/hónapok amikor úgy érzem,hogy nem is akarok párkapcsolatot egész életemben: csalódás,hazugság stb. Mit tudnátok tanácsolni? Hogyan tudnám elnyomni véglegesen magamban azt az érzést,hogy: "szeretném ha szeretnének és én viszont szeretném"2012. aug. 10. 20:50
1/4 anonim válasza:
Az ember érzéseit a gondolatok okozzák és nem a körülmények. Nem az a te bajod, hogy nincs barátnőd, hanem az, hogy azt gondolod ez rossz, pedig nem is:DD 24F
2/4 anonim válasza:
Rövid az élet,ne görcsölj,bulizgass,és dugj meg annyi csajt,amennyit csak tudsz!
30 éves korodra lehiggadsz,és jöhet a család.
Addíg nem.
3/4 anonim válasza:
Fiatal koromban csúnyán néztem volna arra aki ilyet állít de már 25 évesen is rájöttem, hogy bizony ez a helyes út :D 18 évesen ne aggódj olyan dolgok miatt mint csalódás mert ez is az élet része de hidd el: szórakozd ki magad mert hamar elmúlik a fiatalság és ne vegyél ennyire komolyan semmit ráérsz még arra.
4/4 anonim válasza:
Megismersz majd egy lányt, akit szeretni fogsz, és ő viszont téged és akkor minden jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!