Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nem tudom mit tegyek? Valaki adjon tanacsot nekem. Fontos.
Hát, ha Te magad sem tudod, hogy mit érzel, akkor ki tudja?
De ha mégis bejön akkor szólítsd meg, vagy nem tudom...
Nem arra varok, hogy megmondja valaki, mit erzek, hanem hogy segitsetek abban, hogy hogyan johetek ra..stb...
Szoktunk beszelgetni, egyutt logni, es meg par barattal.
Szimpla esetben, ha megteheted, akkor én is azt tanácsolnám, hogy "próbáld ki magad vele" mert később megbánhatod.
Egyébként viszont eléggé "skalp szagú" a dolog. Ha kiderülne csak ugratott a barátnőd és nem is jössz be neki, totál biztos, megint biztos lennél, hogy mennyire bejön neked, nem?
Ez egyébként nem lenne baj, csak akkor ha összejönnétek és rövid idő után ezért ejtenéd pofára az addigra behülyített szegény srácot.
Szóval azért gondold át mit érzel igazából és csak utána lépj szerintem. Ha még akkor is akarsz majd persze.
Írd szerintem nyugodtan ide. Akit nem érdekel az lapoz majd valószínűleg ...
Na mi történt azóta? :)
Azóta (szűkszavúan leirom) megfogta a kezem!
De ém azt hiszem döntöttem, talán nem megy ez vele. Már most elég szarul van, hogy végre lépett és még se történt semmi, nem akarom megbántani, de engem is megérthetne. És utoljjára azért elég bunkó volt, az nem tetszett. :(
Nem akarlak megbántani, de szerintem neked nem a pasi kellett, hanem csak a tudat, hogy megkaphatnád.
Egyébként ha az vígasztal (gondolom nem nagyon) én életem első szerelmét veszítettem el azért mert nem mertük megfogni egymás kezét sem. Igaz csak 14 éves voltam, azóta már családom van, de még a mai napig (30 vagyok) ha csak meghallom a hangját ... hát hat rám az biztos.
Szóval szerintem döntsd el véglegesen mit szeretnél és csináld azt.
Egyébként ha belegondolsz te sem vagy őszinte se a barátnőddel és a sráccal szemben. Szerinted akkor mi mást kaphatnál vissza.
Tényleg nem kritizálni akarlak, csak az van, hogy én ezt kívülről így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!