Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után elhagyott a barátom, nem tudom mihez kezdjek?
Kicsit több, mint két éve voltunk együtt, de egy hete szakított velem.
Nem akar már velem lenni, elég volt neki, stb stb.
2 év...rengeteg közös élményünk van, csodás pillanataink voltak minden egyes nap és valóban a végére többet veszekedtünk és kicsit ellaposodott a dolog, de javítani próbáltunk mindketten, amikor hirtelen előállt azzal, hogy véget vet ennek.
Úgy ismertem megm, hogy a legjobb barátom volt egyben, lelkitársak voltunk.
Nagyon szeretném tudni, mi van vele de amióta szakított, felém se néz. PEdig szeretne velem jóban lenni.
Ja ésm ég valami:
Normális dolog a szakítást félbeszakítani 2 év után azzal, hogy neki most mennie kell buliban várják?
Szerintem nem ezt érdemeltem.
NEm is keres, ez azt jelenti, hogy nem is érdeklem már,igaz? Semmi esélyünk a jövőben?
Egy elkeseredett lány
Nem érzem korrektnek, ahogy szakított velem és nem is fogom soha.
Csak arra tudok gondolni, hogy megtetszett neki valaki más, hiszen nem egy érzéketlen ember mégsem viseli meg a dolog akármennyire is volt rossz a vége a kapcsolatunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!