Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátom! Visszafog még jönni hozzám?
Keresd meg!!!
Ha szereted akkor keresd meg és próbáld meg vele tisztázni a dolgokat!
Ha egyszer így komyolan szakítotok utána már nem érdemes összejönni veled de még friss ,szóval küzdj egy picit.
De ha tényleg az a baj hogy másokat is kiakar próbálni akkor hagyd egy picit és kéteséyles a dolog hogy visszamegy hozzád.A jobbik esetben rájön hogy mekkora főnyeremény vagy neki amikor összejön egy sokat dumáló csajjal aki nem tudja befogni,a rosszabbik esetben meg tudod hogy nincs kiút a szenvedés elöl!
Én a helyedben személyesen megkeresném és megmondanám neki a frankót!!!
Remélem rendbe jön!
Szia!
Ui: az első válaszolónak is igaza van!
Tied a döntés!!!
szia, ne törödj az elöttem válaszolóval.
én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mi már idösebbek vagyunk. borzasztó érzés, nem eszek, nem alszok,megértelek mert iszonyú :( ha kerestem, közölte mért megyek utána, egyedül akar lenni, ha nem kerestem akkor meg hivott, irt minden. ma nem keresett, szóval várok még, de nem tudom én sem mihez kezdjek, 2 hete még minden rendben volt, imádott, mindennel elhalmozott, szóval nem tudok mihez kezdeni ezzel a fájó érzéssel én sem :( csak azt tudom tanácsolni, h tereld el idöröl idöre a figyelmed, menj moziba, talizz barátokkal, beszélgess másokkal. ez talán segít. annyit mondhatsz neki, hogy mélységesen megbántott, tudjon róla. ha van lelke, akkor keresni fog, ha nem akkor engedd el. én is ezt élem át, nehéz, de az életednek mennie kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!