Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátom! Visszafog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátom! Visszafog még jönni hozzám?

Figyelt kérdés
3 évet voltunk együtt a barátommal. Tegnap szakított velem, mert hogy sokat veszekedtünk és már nem tudja szeret-e, de közben azt is mondta h szeret. Szerintem az alap probléma itt az volt, hogy én voltam az első barátnője és mással még nem volt együtt. Most h eljöttünk az egyetemre lehet látta másokon, hogy h csajoznak ezért akarta ezt kipróbálni. Egyébként nagyon jó volt a kapcsolatunk mindenki megdöbbent ezen mert azt látták rajta h imád engem..és énis ezt hittem:( Szerintetek van még esély rá, hogy visszajön hozzám? Hogy rájön h szeret és, hogy boldog volt velem?:( és mit tegyek szerintetek? most ne keressem egy darabig hadd gondolkodjon, vagy pont h írjak neki meg keressem? előre is köszönöm:( 20/L bocsánat a sok hibáért..eléggé zaklatott vagyok:S
2011. nov. 21. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne keresd, ne várd. Ha rájön, hogy rosszul döntött, akkor se ugranék a karjaiba rögtön a helyedben, dolgozzon meg érted. Okosan, hogy ne riadjon el, de ne is érezze nyeregbe magát. Különben azt fogja gondolni, hogy ezt akármikor megteheti veled.
2011. nov. 21. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Keresd meg!!!

Ha szereted akkor keresd meg és próbáld meg vele tisztázni a dolgokat!

Ha egyszer így komyolan szakítotok utána már nem érdemes összejönni veled de még friss ,szóval küzdj egy picit.

De ha tényleg az a baj hogy másokat is kiakar próbálni akkor hagyd egy picit és kéteséyles a dolog hogy visszamegy hozzád.A jobbik esetben rájön hogy mekkora főnyeremény vagy neki amikor összejön egy sokat dumáló csajjal aki nem tudja befogni,a rosszabbik esetben meg tudod hogy nincs kiút a szenvedés elöl!

Én a helyedben személyesen megkeresném és megmondanám neki a frankót!!!

Remélem rendbe jön!

Szia!

2011. nov. 21. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ui: az első válaszolónak is igaza van!

Tied a döntés!!!

2011. nov. 21. 16:36
 4/5 problem?:D ***** válasza:
0%
Honnan az apád kékeres bagolyrezes retek f***ából tudjuk hogy vissza fog-e menni hozzád?
2011. nov. 21. 16:42
 5/5 anonim válasza:

szia, ne törödj az elöttem válaszolóval.

én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mi már idösebbek vagyunk. borzasztó érzés, nem eszek, nem alszok,megértelek mert iszonyú :( ha kerestem, közölte mért megyek utána, egyedül akar lenni, ha nem kerestem akkor meg hivott, irt minden. ma nem keresett, szóval várok még, de nem tudom én sem mihez kezdjek, 2 hete még minden rendben volt, imádott, mindennel elhalmozott, szóval nem tudok mihez kezdeni ezzel a fájó érzéssel én sem :( csak azt tudom tanácsolni, h tereld el idöröl idöre a figyelmed, menj moziba, talizz barátokkal, beszélgess másokkal. ez talán segít. annyit mondhatsz neki, hogy mélységesen megbántott, tudjon róla. ha van lelke, akkor keresni fog, ha nem akkor engedd el. én is ezt élem át, nehéz, de az életednek mennie kell tovább.

2011. nov. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!