Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú szerelmes egy lányba, mire képes érte?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra,igaz történetekre lennék kíváncsi.2012. aug. 8. 06:39
1/7 anonim válasza:
Feláldozná az életét? :)
Esetleg leugrana a háztetőről.
Esetleg felborítaná az író-asztalt. xD
2/7 anonim válasza:
A kérdés inkább úgy lenne reálisabb, hogy mire nem képes érte.
3/7 anonim válasza:
A szerelem bűn! Ennyit erről xD
Képesség:Láthatatlanság
4/7 anonim válasza:
Hát ha tényleg szereti, akkor bármire. Emlékszem volt egy eset hogy 3 srác megmentette a barátnőik életét azzal hogy egy lövöldözés során élő pajzsot csináltak magukból (mindhárom meghalt, a lányok túlélték).
5/7 anonim válasza:
Arra könnyebb válaszolni,hogy mire nem képes:
Én már itt vagyok 23 éves,egyszer voltam szerelmes,ami emberileg,és fizikailag lehetséges,arra képes lettem volna érte,bármit meg tettem volna érte...A szerelem után jön a csalódás, az viszont jobban fáj,mint ha agyonver egy kissebb csoport.
6/7 anonim válasza:
Ha ténylegesen "szerelmes" akkor az életét is elhiheted.
7/7 anonim válasza:
A kérdés nem egyértelmű: viszonzott vagy viszonzatlan szerelemről van-e szó? Vagyis a lány is tiszta szivből szereti, vagy csak a fiú bolondul a lányért (úgy is, hogy esetleg még barátja is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!