Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önző vagyok vagy csak szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző vagyok vagy csak szerelmes?

Figyelt kérdés

Mindig azt szeretném, hogy csak velem foglalkozzon , utàlom, ha màs lànnyal beszél .. és szomoru vagyok, hogyha nincs velem:/ ennyire ki sajàtitottam magamnak ? soha nem éreztem ilyet :) boldog vagyok mikor vele vagyok és mindig megmosolyogtat a legrosszabb perc is szebb vele? ez mi :s:s,?

16/L

2012. aug. 7. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
szerelmesen önző, tanuld meg h nem csak a tiéd, és ha veled van, biztos nem más után lófrál
2012. aug. 7. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem még màskor sem mikor nem vagyunk egyutt :/ de mégis annyira kiszeretném sajàtitani, miért van ez? nem akarok neki rosszat
2012. aug. 7. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes... majd megtudod mi az.
2012. aug. 7. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem szerelmes vagy mert ha az ember egyszeruen csak boldognak érzi magàt, azt érzi, hogy van aki segit neki mindenben tàmaszt ad megvéd és egyben ov minden rossztol:) elmondàsa szerint nagyon szeret és ezt érezteti velem is mindig boldog vagyok mikor vele lehetek :) és màr màsfél éve igy érzek :) szerintem hogyha nem lennék szerelmes belé nem tartott volna idàg :) csak picit rosszul érzem magam, hogy lassan 7 honapja csak magamnak szeretném tudni / nagyon féltékeny vagyok :s
2012. aug. 7. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
ha ő is szeret akkor mértnem vagytok együtt? tudom milyen érzés, én egy osztályba járok a barátommal és már azt is utálom amikor hozzászólnak a lány osztálytársaink. tudom, hogy ez túlzás de nem tudok tenni ellene és emiatt néha nagyon rossz:D:( ha együtt lennél ezzel a fiúval, akkor legalább úgy lennél féltékeny hogy közben tudod, téged szeret és másnak nincs esélye nála.:)
2012. aug. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!