Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 hónap után nem vagyok szerelmes, már nem is leszek?
17L vagyok még sose voltam szerelmes egy barátomba se.
a jelenlegi barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, szeretek vele lenni, ha nincs velem hiányzik stb. sőt talán pár napja már érzek azért valamit de ez olyan kezdem megszeretni dolog nem szerelem:(
köszi 1.:)
2.:) hát én nem hinném, hogy szerelmes tudnék lenni úgy, ha nem is ismerem egyáltalán. én úgy gondolom ehhez idő kell.nem hiszek a szerelem 1.látásba.:))
amúgy történt velem valami pár éve, azóta kicsit félek a fiúktól, lehet köze van ennek ehhez? és ha jobban megismerem talán elmúlik ez a 'félelem'?
háát engem alapból nem érdekel senki ha van valakim. igazából nem nagyon nézegetem az embereket az utcán amúgy se, ilyenkor főleg nem. már szinte kóros nálam, hogy barátnőim mondják 'aah az milyen pali' én meg csak rávágom 'aha' amikor amúgy azért meg szoktuk nézni őket.
mostani barátomnál kicsit más a helyzet, ő nézegeti mellettem is a lányokat az utcán meg stb. úgyhogy szándékosan én se vagyok vak, pedig engem amúgy nem érdekelnek az utcán az emberek de most direktbe igen:D
És még csodálkozol, hogy nem vagy szerelmes?
Magadra erőltetsz egy olyan viselkedésformát, ami amúgy nem is jellemző rád alapból. Csak az ő kedvéért. Enyhén lelombozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!