Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VicToooR x GB kérdése:
Működhet úgy normálisan egy kapcsolat, hogyha a lány nem szerelmes a fiúba de a fiú szerelmes a lányba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 12:10
1/10 anonim válasza:
ez már fáj...szerintem te is tudod a választ :D
2/10 anonim válasza:
igen, ha a lány nagyon szereti a fiút csak nem szerelmes. egy idő után a fiúnál is el fog múlni az a nagyon lángoló szerelem.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. aug. 6. 12:14
4/10 anonim válasza:
szerintem a csaj sokat veszít ezzel, mi lesz, ha másba lesz szerelmes??
5/10 Mókusgyilkos válasza:
hát ha nem szerelmes hanem szereti akkor az barátság extrákkal ami persze jó de az nem párkapcsolat bár az is igaz h csak "kapcsolatról" beszéltünk nem párkapcsolatról úgy h végül is miért ne működhetne.
6/10 anonim válasza:
Nem értem azoknak a párkapcsolatoknak a lényegét, ahol nem szerelmes mindkét fél legalább az elején.
7/10 A kérdező kommentje:
én se de ha egyszer ez van..
2012. aug. 6. 12:33
8/10 anonim válasza:
Akkor át kell gondolnod, hogy mi a jó abban, hogy együtt vagy egy olyannal, akit nem szeretsz csak kedvelsz.
Sokan nem mernek egyedül lenni és inkább belemennek egy olyan kapcsolatba, ahol ugyanúgy nem érzik jól magukat.
9/10 A kérdező kommentje:
én vagyok az aki szerelmes..szóval a fiú
2012. aug. 6. 16:15
10/10 anonim válasza:
akkor ha annyira szerelmes vagy elengeded a lányt, nem terheled egy olyannal aki iránt nem érez semmit. fájni fog de ez van.... hagyd békén:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!