Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nm leszek már szerelmes soha?
Figyelt kérdés
1éve szakitottunk a barátnőmmel és azota több lánnyal is probálkoztam de egyik sem jön be! még a sex sem jo veluk. félek h nm leszek már többé szerelmes. szerintetek? és öregedési pánikom is van. szinte eroltetem ezt a párkeresést mert ugyérzem ha nm találom meg az igazit 1éven belul elvesztem és magányos nyugdijjas leszek .. 29/f2012. aug. 6. 12:00
2/5 anonim válasza:
Légy pozitív és ne keres ilyen görcsösen, mert ezért nem találod! Hidd el egy napon rátalálsz, csak ne keresd... :) Fel a fejjel!
3/5 anonim válasza:
Kicsit próbáld meg élvezni az egyedüllétét. Hidd el akkor majd könnyebben fogsz találni párt is :) Járj el bulizni, haverokkal lógni, kirándulni, stb. Nehéz de hidd el 30 év felett is meg lehet találni a párodat.
4/5 anonim válasza:
Tuti hogy nem.A nyugdíjig már csak alig 40éved van.Ez már esélytelen.De miért kell nyavalyogni?Élvezd,hogy most szingli vagy,és majd jön magától.Ha erőlteted jobb lesz?Attól is függ meddig voltál az előző bnőddel.Egy év egy hosszabb kapcsolat után semmi,és ne csodálkozz ha még nem vagy szerelmes.
5/5 anonim válasza:
Én is pontosan így érzek, hogy sose leszek már annyira senkibe szerelmes mint az exembe, akivel mi is 1 éve mentünk szét. Én szerintem jogosabban félek ettől nőként, mert nekem a biológiai órám is ketyeg... úgyhogy te sokkal jobb helyzetben vagy, ha onnan közelítjük meg a dolgot, hogy pasiként még nyugdíjas korban is lehet gyereket csinálni:D
Egyébként akkor leszel újra szerelmes, ha 100%-ig túlléptél az exeden. Vagyis amikor nyitott leszel érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!