Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek egy fiú iránt semmit! Pedig vagyok 17. Normális? De van egy jó barátom aki kb.40 éves vele meg tök jóba vagyok, és talán szeretem is. :/ De nem is vágyok hogy szerelmes legyek meg, hogy legyen egy barátom. Írjatok!
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 12:39
1/13 anonim válasza:
hát elég fura értékrended van a témával kapcsolatban
2/13 Mókusgyilkos válasza:
én lenni tarzan
tarzan megy fejét falba verni...
3/13 A kérdező kommentje:
ez van :/
2012. aug. 6. 12:41
4/13 anonim válasza:
Gyerek vagy még... majd kialakul ez.
5/13 anonim válasza:
A 40 éves férfi minden téren meg tudja teremteni azt, amit egy nő igényel. Egy 17 éves fiú még nem.
15/N
6/13 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre,hogy a fiatal srácok beképzeltek és mindig a szexen jár a fejük. Ez nekem nem tetszik.
2012. aug. 6. 12:46
7/13 anonim válasza:
Minden férfinak - nekem is - a szexen jár a feje. De annyi különbség van, hogy a tizenéves korosztály nem tud/akar más témáról beszélni a lányokkal, a negyvenesek meg képesek erre... talán:)
8/13 A kérdező kommentje:
Pontossan. De azért fura lenne hogy összeálnák egy negyven évessel. MEg nem is akarok. Azt mondják hogy a negyven éveessek akik összeállnak 10-20 éves lányokakl azokat csak kihasználjk ...
2012. aug. 6. 12:51
9/13 anonim válasza:
Őszintén... egy 40 évesnek hol máshol lenne haszna abból hogy összeálljon egy tizen vagy husznévessel? Gondolkozz már el picit rajta..
10/13 anonim válasza:
"De azért fura lenne hogy összeálnák egy negyven évessel."
Szerintem az furcsa, hogy kilóg a kapa a szádból.
"Azt mondják hogy a negyven éveessek akik összeállnak 10-20 éves lányokakl azokat csak kihasználjk ..."
Aki leáll egy 10 éves lánnyal, az pedofil, akármennyi idős pasi. Azok a férfiak, akik ennyivel fiatalabb lányokkal kezdenek, a saját korosztályukat nem tudják lekötni valamiért (gyorstüzelés, alacsony kereset, impotencia).
Azok a nők pedig, akik 20 évvel idősebb pasikra buknak, vagy pénzéhes ribancok vagy apakomplexusuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!