Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék!? (többi lent )
Figyelt kérdés
1 éve leszünk együtt nemsokára a barátommal és nem tudom h mit vegyek neki . Segítségeteket kérem ezügyben!
(szereti a focit, szeret sörözni, enni :D ,világotlátni, és érdekes, izgalmas dolgokat kipróbálni)
20/L
2012. aug. 5. 21:55
1/5 anonim válasza:
add neki magadat, te vagy a legjobb dolog az életében xd
2/5 anonim válasza:
20 éves vagy 1 éve együtt vagy a pároddal tudod miket szeret és nincs benned ennyi kreativitás ? Annyira utálom az ilyen kérdéseket.16 éves vagyok és 1000 ötletem lenne minden alkalomra hogy lepjem meg a párom.Te ajándékot te párod te válaszd ne mi adjunk neki ajándékot ...
3/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagy 1000 ötleted van de még barátod nem volt ... jó h nem fogysz ki belőlük... ékszert már vettem neki, közös képünk is van amit párnára nyomtattam , parfümöt meg ilyenekt is annyiszor vettem neki stb ... valami különlegeset akarok.
nem azt kérem h te adj neki ajándékot hanem h segíts h mégis mi legyen . pisis
2012. aug. 5. 22:00
4/5 anonim válasza:
Írtam hogy van párom idióta és ahelyett hogy itt szarakodnál gondolkoznál.Kis pisis mégis többet tudok nyújtani neki mint ez a divatos közös fotós párna.Semmi egyéniség nincs benne semmi.Gratulálok :)A te párod sem irigylem.Felfogás odabasz ;)
5/5 anonim válasza:
Vehetnel egy ritka focilabdat,licitalni lehet az ilyenekre a kulonbozo oldalakon! Egy jo inget peldaul meg,vagy elvihetned egy kozos ejtoernyozesre,vagy veszel neki egy szorf vagy buvar berletet! Ha szereti az extrem dolgokat! En pldaul anno eheto fehernemut vettem fel,az volt az ajandek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!