Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék. Mit tegyek h végre legyen vlkim?
Normális választ, nemet és kort kérnék.
Csajozz, viseld el a kudarcokat, és ha ez megvan 100%, hogy lesz valakid:)
Lehet, hogy az 1. csajjal összejössz akihez odamész, lehet, hogy csak a 100.al.
20f
2010. dec. 11. 15:19
2/20 A kérdező kommentje:
De ha nincs bátorságod odamenni egy idegenhez..nemhogy egy lányhoz..?
Akkor nem lesz senkid.
Tudom, durván hangzik de így van:D
Vagy külsőleg szebbé teszed magad a nők számára, és várod, hogy ők szedjenek fel, ez is egy módszer, de sokkal kevésbé hatékony, mert kevés csaj pasizik.
Szóval csak úgy lehet, ha oda mersz menni.
Ha nem akkor talán soha nem lesz senkid.
20f
2010. dec. 11. 15:23
Pedig oda kell menni és kész. Máshogy nem lesz barátnőd, lányok nem nagyon fognak közeledni feléd, neked kell. Még nem közeledett feléd lány úgy, hogy azt érezted szeretne valamit?
Ha odamentél és leszólítottad akkor már a nehezén túl vagy, onnantól a fellépéseden és (főleg) a külsődön múlik a siker.
2010. dec. 11. 15:25
Próbáld meg neten, hátha úgy könnyebben megy.Nekem sokkal könyebb hogy neten megvan az első pár beszélgetés.
Chat.hu-ra regisztrálj fel és ott próbálkozz.
2010. dec. 19. 21:34
Igazából egy darabig én is így voltam..csak várakoztam, és úgy gondoltam hogy majd egyszer csak magától az ölembe hullik egy jó párkapcsolt. A lényeg az, hogy merj bártan odamenni idegenekhez is. Legfeljebb elküld. Naés? mit veszítettél? Semmit. Talán majd a következő igent mond. Ők is csak emberek, attól még hogy lányok..és mondok valamit, az emberek sztem 90°%a önbizalomhiányos. és nagyon sok lány vágyik úgy valakire, ahogyan te. És csak erre várnak, hogy valaki odmanjen hozzájuk. Egy jó tanács: ne a Pamela Anderson klónokhoz menj oda, mert az ő evárásaik, tényleg nagyon nagyok, és legtöbbször nem igazán kedvesek.
2010. dec. 19. 21:48
Az utolsonak uzenenem,hogy az eleg baromsag,hogy a kulsojen valtoztasson,egyaltalan nem a kulso a lenyeg ha rendes lanyt akar maganak!Mert egy rendes lany tudja,hogy a kulso csak alcazas a belso a lenyeg!En lany vagyok az en parom nem szep de nem cserelnem le egy jo kepu pasieert sem!Ha meg van a kiszemelt vegyel batorsagot es hivd meg valahova(pl:mozi,cukrazda,setalni ...stb.).Ha tovabbi talalkat szerveztek mar meglepheted egy viraggal vagy akkar csokival!Mi lanyok nagyon szeretjuk ha oda figyelnek rank.Es az ilyen kicsissegekel jobban is hodithatsz,mint peldaul egy nagy penzes valaki!Elmondhatod a lanynak hogy nehez volt batorsagot venned hogy megszolitsd,mert meg nem volt baratnod meg ilyenek.Most ezen legtobben egyet nevetnek,de hidd el hogy az oszintessegedel meghozod a lany bizalmat irantad!Ha a lany kinevet ezert,akkor had beken,mert nem o a hozzad valo,de ha megert es tovabbra is elfogadja a meghivasaidat akkor kialakulhat egy igazi kapcsolat!Csak legyen batorsagod meghivni,ne felj ez termeszetes dolog,senkinek se az egbol potyant a baratnoje vagy felesege.Ja es a randi az legyen ismerkedes,ne pedig vagyon reklam.(randiztam olyan fiuval,hogy elkezdte nekem mondani,hogy milyen autot akar venni,nem tudom milyen motorral,meghogy havonta mennyit keres.Hat mar tobbet nem volt kedvem meg szoba alni se vele)Remelem segitettem!SOK SZERENCSET!
2010. dec. 19. 21:49
Szia! Előszőr is nyugodj meg, mert minél jobban rágörcsölsz, annál nehezebb lesz és ha eljön az adott találkozás, ezt a csaj is észre fogja venni. Nézz a tükörbe. Biztos találsz valami szépet magadban. Te is ugyanolyan fontos és értékes ember vagy mint bárki más, függetlenül a szemed állapotától. Nagyon fontos, hogy ez tudatosuljon Benned. Ahogy kiveszem a szavaidból, Neked mostani lelkiállapotodból kifolyólag egy nyugodt társ kell, aki mellett "megpihenhetsz". Ez szerintem nem az a taktikázós időszaka az életednek. Ami viszont (szerintem, hiszen nem vagyunk egyformák, és más elvárásokkal rendelkezünk)taszító tud lenni egy fiúban egy első benyomás alapján pl. az ápolatlan külső. Figyelj arra, hogy jó illatod legyen, friss legyen a leheleted, illatosak legyen a ruháid, és legyenek ápoltak a körmeid(lábadon is!) meg a kezeid. Akár hiszed, akár nem, egy ápolt külső nagyon sokat dob a Te hangulatodon és úgymond leplez egyéb hibákat.
2010. dec. 19. 21:51
21:49-es vagyok.Az elobb egy kicsit lemaradtam 15:25re akartam valaszt adni!21/L
2010. dec. 19. 21:58
21:51-hez!Szerintem erre magátol már rájöt,hogy udvarolni nem koszosan,meg büdősen megyünk:)(ne vedd sértésnek)
2010. dec. 19. 22:03
Kapcsolódó kérdések: