Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék. Mit tegyek h végre legyen vlkim? Normális választ, nemet és kort kérnék.
Szerintem nem olyan vészes dolgok azok amiket leírtál :) Az hogy nem látsz az egyik szemedre és ezt mások is észre veszik, az miért baj? Ha amúgy szimpatikus és kedves vagy, akkor nem ezt fogják figyelni. Legalábbis a normálisabb lányok. Ha én hozzám jönnél oda valahol, akkor én sem küldenélek el :)
Csak próbálkozni kell. Nekem sem volt még sok barátom pedig én eléggé szeretek ismerkedni. Ha szórakozóhelyen látok egy srácot, aki max néz de nem szólít meg, akkor vele nem megyek semmire. Bár manapság szinte mindegy hogy ki kezdeményez, én elég sokat csalódtam már az emberekben és így nem szívesen megyek oda idegenekhez. A srácok meg nem igazán jönnek oda hozzám, de ilyenkor arra gondolok hogy nem jövök be nekik és nem arra hogy nincs önbizalmuk.
19/L
00:03
A srácok azért nem mennek oda mert úgy gondolják, hogy úgy sem tetszenének neked.
Adj jeleket.Csak a szexmániások nyomulnak mert őket nem izgatja ha egy csaj elküldi őket.
"nem tudom elfogadni magam olyannak amilyen vagyok és ezért nem tartom magam jo srácnak."
Legelőször ezen kell nagyon nagy mértékben változtatnod. Hogyan várhatod el valaki mástól, hogy szeressen téged, ha te nem szereted saját magadat?
22:13-as PA klón :)
Habár nem laksz a közelben, de ha lenne kedved ismerkedni, esetleg MSN címet cserélni, akkor írj nyugodtan :P
20/F
10:10 vagyok. Ajánlom a figyelmedbe a következő történetet:
A vak leány
Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának:
- Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.
Egy napon valaki ajándékozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is.
A fiú megkérdezte:
- Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül?
A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút.
A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: 'Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!