Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van O_O?

Figyelt kérdés
szóval az a helyzet hogy összeismerkedtem egy fiúval ... jún. 16 körül :D Folyamatosan beszélgetünk fb-n DE még nem volt alkalmunk találkozni ( De már láttuk egymást :3)És egyszer az írta hogy szerelmes lett belém ... oké O_O utánna én is úgy éreztem szeretem... mondtam neki és tényleg úgy éreztem ... de aztán elmúlt... szerintetek várjam meg amígy találkozunk (már vszínű nem sokára) vagy valahogy koppintsam le :// ? (Ilyen elmúltam x éves és annyi élettapasztalatom van h annyira bölcs lettem hogy mindenkit kiosztok h : "menj vissza barbizni dráága" válaszokat nem kérek kössz :D)

2012. aug. 3. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem elég sok értelmes választ kaptál kislány, de úgyis csak azokat válogatod ki, ami a célodnak megfelelő, akkor minek kérdezel?

A kérdésedre már válaszoltam, haverkodj vele, meg nem kell ám mindenkivel találkozni, akivel fb-n összeismerkedsz! Ez csak egy jó tanács, bár tuti kiakadsz rajta. Lázadni lehet, csak arra vigyázz, hogy magad ellen ne fordítsd ezt a dolgot.

2012. aug. 3. 20:14
 12/16 A kérdező kommentje:
a szeretem és a valahogy koppinstam le között ott van h ELMŰLT ... amúgymeg énsem akarok most komoly kapcsolatot mert az utobbi nagyon durván átvert ... de ez csak úgy jött ... nemtehetek rolla ;D És én normálisan válaszoltam a kérdés is nyormális minden normális és rögtön olyan komik jönnek amiket pont el akartam kerülni :D a zárójelben lévő dolgok pedig nem rám értendők hanem arra hogy nem szeretném ha ilyen 19 20 évesek már ilyet kommentelnének mert nem sokkal idősebbek sőőt :D
2012. aug. 3. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze ott van az "elmúlt".Pont az a baj hogy a fiataloknál a szerelem hamar múlik.Na most már érthetőbb a válaszom.

25 múltam

2012. aug. 3. 20:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó ha most mindenkit vígasztal akkor nem vagyok elég ídős hozzá így már megfelel ? :D Jó persze érettebb vagy már , de gondolom te is voltál 15-17 éves korodban 'szerelmes' mert az dobja rám az első követ aki nem volt !
2012. aug. 3. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
hát nagyon jó fakadtam a kérdéseden egyet értek a többiekel:))menj vissza barbizni dráága"
2012. aug. 3. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért szeretnéd lekoppintani? Nem értem. Nem is találkoztál még vele, nem is ismered. A netes beszélgetések semmirekellő dolgok. Túl közvetett. Mond mindenki mindent. Egy "vad idegennek".

Szóval miért is szeretnéd lekoppintani látatlanul? Mármint gondolom láttad már, de nem beszélgettél vele valahol kettesben egy meghittet. Nem érezted a szorongást, stb.

És a szerelem szóval légyszi' ne dobálózz ilyen könnyedén.

Bár mondjuk a partner is megtette, szóval. Van egy közös vonás :) És mivel dumálsz vele, a kíváncsiság is megvan. Vagy épp az, hogy végre érdeklődik valaki komolyabban is irántam. (...)

2012. aug. 3. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!