Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van O_O?
Szerintem elég sok értelmes választ kaptál kislány, de úgyis csak azokat válogatod ki, ami a célodnak megfelelő, akkor minek kérdezel?
A kérdésedre már válaszoltam, haverkodj vele, meg nem kell ám mindenkivel találkozni, akivel fb-n összeismerkedsz! Ez csak egy jó tanács, bár tuti kiakadsz rajta. Lázadni lehet, csak arra vigyázz, hogy magad ellen ne fordítsd ezt a dolgot.
Persze ott van az "elmúlt".Pont az a baj hogy a fiataloknál a szerelem hamar múlik.Na most már érthetőbb a válaszom.
25 múltam
Miért szeretnéd lekoppintani? Nem értem. Nem is találkoztál még vele, nem is ismered. A netes beszélgetések semmirekellő dolgok. Túl közvetett. Mond mindenki mindent. Egy "vad idegennek".
Szóval miért is szeretnéd lekoppintani látatlanul? Mármint gondolom láttad már, de nem beszélgettél vele valahol kettesben egy meghittet. Nem érezted a szorongást, stb.
És a szerelem szóval légyszi' ne dobálózz ilyen könnyedén.
Bár mondjuk a partner is megtette, szóval. Van egy közös vonás :) És mivel dumálsz vele, a kíváncsiság is megvan. Vagy épp az, hogy végre érdeklődik valaki komolyabban is irántam. (...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!