Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van O_O?
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet hogy összeismerkedtem egy fiúval ... jún. 16 körül :D Folyamatosan beszélgetünk fb-n DE még nem volt alkalmunk találkozni ( De már láttuk egymást :3)És egyszer az írta hogy szerelmes lett belém ... oké O_O utánna én is úgy éreztem szeretem... mondtam neki és tényleg úgy éreztem ... de aztán elmúlt... szerintetek várjam meg amígy találkozunk (már vszínű nem sokára) vagy valahogy koppintsam le :// ? (Ilyen elmúltam x éves és annyi élettapasztalatom van h annyira bölcs lettem hogy mindenkit kiosztok h : "menj vissza barbizni dráága" válaszokat nem kérek kössz :D)2012. aug. 3. 20:00
3/16 anonim válasza:
fiatal vagy még egy kapcsolathoz, persze haverkodni attól lehet vele
5/16 Mókusgyilkos válasza:
éppenséggel 1 tali belefér why not kategória még vmi jó is ...el...sülhet "belőle" :P
squirrels must die!
6/16 anonim válasza:
szerintem is menj vissza barbizni. aki már előre kioktatja a válaszolókat, nem érdemel normális választ
egy elmúlt X éves
7/16 anonim válasza:
az igen, manapság már az embernek nem is kell találkoznia ahhoz hogy szerelmes legyen valakibe, kislány várj még pár évet és hagy abba a faszbúkozást
8/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok épp olyan nagyon fiatal csak ennyi :D De ezek aztán a kib*szott értelmes válaszok itt :D én csak egy normális választ kértem h valamit kezdjek de úgytűnik erre normális emberek nem járnak :D ( Tisztelet a kivételnek !!! :))
2012. aug. 3. 20:07
10/16 anonim válasza:
"szeretem"=>"vagy valahogy koppintsam le?"
Figyelj szerintem ez nem neked való,remélem már te is belátod.Tényleg várj ezzel még,senkinek nem hiányzik a szakítás,ami a ti esetekben nagyon hamar be is következne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!