Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vélekedtek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék szexet egy kapcsolatban. Ezt már többször félreértették a lányok. Azt hitték meleg vagyok, vagy impotens. Semmi ilyesmiről nincs szó, csak egyszerűen nem szeretnék velük szexelni. Egy tiszta, intellektuális szerelmi viszonyt szeretnék csupán.

Nem érzem, hogy képes lennék a szexre, egyszerűen iszonyodom tőle. Nem tudom miért igazából. Csak így érzem.

23F

2012. júl. 21. 16:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen az bizonyos, hogy a barátság sokkal többet ér a szerelemnél. De miért ne lehetne szerelem, szex nélkül? Attól még együtt lehet aludni, ölelni egymást, szexualitás nélkül. Illetve úgyis a lelki, szellemi kapcsolat a lényeg, a többi kevésbé lényeges. Főleg egy bizonyos szinten túl. Meg hát nem feltétlenül kell játszani legalább a férfit. A nőnek meg a nőt. Szegény lányok, és fiúk is, sokszor annyira belefeledkeznek a szerepeikbe, hogy már azt sem tudják mi az élet lényege.
2012. júl. 22. 11:18
 22/24 anonim ***** válasza:
A legtöbb egészséges felnőttel szemben igazságtalan lenne, ha az igényeik egy részéről tudni sem akarnál, de eltiltanád őket mindenkitől, aki esetleg szívesen megadná, ami kell nekik.
2012. júl. 22. 14:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Te mellébeszélsz.

Gyanús hogy kamuzol.

2012. júl. 22. 14:02
 24/24 A kérdező kommentje:

ma 14:02

Te bizonyára jobban tudod, hogy milyen vagyok, mint én saját magam. Valószínű, ezért jutottál arra a kovetkeztetésre, hogy kamuzok.

Egyébként nem akarok én senkit megváltoztatni, mindenki legyen olyan, amilyen. Ha egy nőnek, olyan fontos a szex és valóban van rá igénye, csinálja.

2012. júl. 22. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!