Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vélekedtek erről?
Barátnőm,és Én már 4 hónapja járunk,és a szülei nagyban akadályozzák mindenben ami egy párkapcsolatban természetes.
Szó szerint még meg sem csókolhatom előttük.
Egyébként 18 éves a lány!
Ma mondta,hogy Ő már nem bírja azt,ami otthon történik vele...(nem engedik sehová,nem jöhet nálam,nem alhat velem)
És úgy döntött,hogy elszökik a nővéréhez,aki Szolnokon lakik,és azt akarja,hogy menjek vele,de Én akármennyire is szeretem,nem hagyhatok itt csapot - papot miatta,csak hogy elhúzzak vele! Tény,hogy jobb lenne mind a kettőnknek,de akkor is! Sem állásom,sem jövedelmem. Suliba már végeztem.
Mit javasoltok,mi legyen?
Hát akkor keress ott melót, de azért4 hónap után én nem tenném.
ez a bajuk veled a szüleinek? Hogy nem dolgozol és nem tanulsz?
20/F
És az a baja a szüleinek,hogy egyáltalán vele járok.
Első barátja vagyok,még soha nem is fogta meg senkinek a kezét sem az enyém előtt.
Hozzánk nem jöhet,mert nem szeretnék családi botrányt,ha később komolyodna a helyzet,akkor a 2 család haragban lenne.
Meg kellene hallgatni mindkét felet ahhoz hogy véleményt mondhassunk. Ha a lány szülei azért vannak kiborulva, mert a lányuknak kapcsolata van, akkor valószínűleg bennük van a hiba, hisz ez a világ legtermészetesebb dolga az ő korában. Ha rendes fiú vagy, akkor elvileg nem kéne hogy ekkora gond legyen.
Abban egyébként nem találok kivetni valót hogy nem csókolhatod meg előttük, az szreintem sem illik, a szülők előtt nyalogatni egymást...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!