Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vélekedtek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék szexet egy kapcsolatban. Ezt már többször félreértették a lányok. Azt hitték meleg vagyok, vagy impotens. Semmi ilyesmiről nincs szó, csak egyszerűen nem szeretnék velük szexelni. Egy tiszta, intellektuális szerelmi viszonyt szeretnék csupán.

Nem érzem, hogy képes lennék a szexre, egyszerűen iszonyodom tőle. Nem tudom miért igazából. Csak így érzem.

23F

2012. júl. 21. 16:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Igen, lehet normális esetben ez így van. Vagy így kellene lennie. Sajnos nekem nem működött így soha.
2012. júl. 21. 17:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom menj el egy pszichiáterhez, ő lehet megtudja mondani mi bajod és kigyógyítani belőle. Nem vagyok túlzottan Freud-hívő, de előfordulhat, hogy valamiféle kisgyerekkori trauma, esetleg elnyomó anya, stb. van a háttérben. Ha jól értelmeztem, a nőiségtől félsz, a vaginától.
2012. júl. 21. 17:16
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen, pszichológushoz már járok. Az utóbbi néhány hónapban. Azt mondta, hogy valószínű az anyám miatt érzem így, aki indokolatlanul sokat meztelenkedett előttem.
2012. júl. 21. 17:21
 14/24 anonim ***** válasza:

pszichiáterhez ne..de könyörgöm! pszichológushoz. méghozzá szexuálpszichológushoz. a pszichiáter csak teleb*szna gyógyszerrel...

tehát mégegyszer mondom: szexuálpszichológushoz menj el.

amúgy lehet nem is kéne neked semmilyen doki, ha csak elgondolkodnál azon, hogy valójában mitől is félsz, és h tényleg indokolt-e a félelmed.

2012. júl. 21. 17:23
 15/24 anonim ***** válasza:
kezzuk az elejevel, kerdezo szuz vagy?
2012. júl. 21. 17:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen, szűz vagyok.
2012. júl. 21. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:

És hogy a francba jutsz el velük (ráadásul többel is) a szex kezdetéig?

Honnan veszed őket? És mitől vagy ennyire vonzó nekik?

2012. júl. 21. 18:22
 18/24 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak meghallgatom őket.
2012. júl. 21. 18:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Te pszichológus vagy?

És mégis honnan jönnek hozzád a nők?

És mit csinálsz velük hogy mesélnek éppen neked?

Attól meg nem szoktak a nők szexelni akarni, hogy meghallgatják őket.

2012. júl. 21. 18:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Erre való a barátság.
2012. júl. 21. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!