Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet találni a társam az életre?
Szeretném megtalálni a társam, mert én is anya szeretnék lenni, szeretnék 2-3 gyereket olyan 25-30 éves koromig. Fiatalon akarok szülni. Még nem volt barátom, csak valami olyasmi... Tudom, hogy fiatal vagyok és van még bőven időm és majd mostanában kezdek el emberek közé járni, de mégis érdekel a dolog.
15/L
Szia
Egyet értek az előttem szólóval hogy tenni kell érte. Azt javaslom emellett hogy még véletlenül se szórakozó helyen keresgélj mert én nagyon de nagyon kevés esetet tudok hogy ott valami maradandó is összejött a baráti körömben. Van rá példa de igen kevés, legjobb ha a környezetedben keresgélsz egy fiút aki azért is tetszik amit csinál, ahogy beszél és nem csak azért mert jóképű vagy jól táncol. Ha egy igazán hozzád illővel akadsz össze akkor biztosan sokáig együtt is maradtok. Sok sikert!
Nem találod meg a társad. Soha! Majd fiatalon öszejössz valami tuskóval akiért odaleszel, csinál neked két gyereket 23 éves korodban és otthagy. Ilyen az élet, részvétem!
Mielőtt még jönne a kiosztás mekkora féreg vagyok, elmondanám hogy egyáltalán nem vagyok az, egyszerűen senki sem törődik a másikkal, a nők és a férfiak is hazudnak, egymás zsebéből kilopják a pénzt, félrekefélnek és közben egymást hibáztatják. A nők azt mondják minden pasi szemét, a férfiak meg csak dugni akarnak mindenkit. Aki meg normális csávó azt meg emberszámba se veszik.
Fiatalon én nem vállalnék gyereket, még akkor sem ha azzal fenyegetőzne a nőm hogy elhagy, minek? Csak elveszi a fiatalságom. Karriert kell építenem, munkalehetőséget kell magamnak biztosítanom, hogy eltarthassam magam, aztán a jövendő családom. Most jönni fognak a kioktatások milyen kis takony vagyok, hgoy rosszul gondolkodom, hogy nem érettem meg egy családra. Dehgoynem érettem meg, családot bárki tud csinálni, de fenntartani kevesen. NEm rég tettem fel egy hasonló kérdést én is, ott jött egy 20 éves kiscsaj aki egyetemre jár, hogy a pasikájával gyereket akarnak, jövőre tervezik. Azt állította hogy ő milyen érett hozzá. Mondtam neki majd otthagyja a csávó a gyerekkel mert kiszeret belőle. Az egy dolog hogy jó az anyagi hátterük, de 20 évesek könyörgöm, tanulatlanok, hogy akarnak tanulni gyerekkel a hátukon? Normális munkahelyük sincs, ehhez csak gratulálni tudok. Mindenki a saját hibájából tanul, sajnos.
És most jöhet a kiosztás, lepontozás, esetleg válasz törlése.
az a baj, tul jol latod a helyzetet. de senkit nem erdekel, pont azert mert az emberek nem torodnek egymassal, leszarjak a masik velemenyet, egesz lenyet, stb.
a kepmutatas a lenyeg, meg az arcoskodas... a nagy semmire.
de megnyugtatlak, vannak jo emberek, csak kevesen.
Kedves kérdező!
Te most magadnak válaszoltál?? xD Vagy tényleg a 20 éves srácnak? :P
No de mindegy.... amúgy egyetértek vele.
Találhatsz valakit akivel nagyon szeretitek egymást, de nem gondolnám, hogy van olyan, hogy van ilyen "életem végéig ő az igazi" típus. Persze nem tudom, lehet egy-két kivétel. (Bár inkább nagyanyáink példáiból.) Abban a korban még rengetegen együtt maradtak egy életen át. Pl. én nagyszüleim 15-16 évesen összejöttek és soha nem váltak el, együtt maradtak! De manapság megváltozott minden. Ilyen már nincs!! Vagy tényleg nagyon-nagyon ritka esetekben. Bár nem igen hiszek benne.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!