Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokat találni akik nem bunkók és nem csak azért van veled mert van pénzed?
Már megint ez a kesergő férfi szöveg ... :(
Bárhol találhatsz ilyet, csak jobban szét kéne nézni, meg tenni a cél érdekében :) ...!
És a sok általánosítás nem segít !
Sajnos!
19/L
Bárhol. Kivéve tán a bulikat, mert ott alkalmi párkeresés folyik.
Amúgy ez nagyon egyszerű, nekem is van pénzem, tán jövőm is biztosítva van, de ezt sose mutatom ki egy nőnek sem, inkább azt jelzem, hogy nehezen jövök ki anyagilag.
Az hogy nem bunkó, valahol megismered (munkahely, suli, programok) ezek a legjobbak ide. Főleg most a strand.
szerintem a "bunkó" erős túlzás... A lányok nem bunkók...
Ellenben egyetértek a kérdezővel, a lányok jelentős részét erőteljesen motiválja a pénz. ( természetesen maximális tisztelet a kivételnek....)
17 vagyok
kösz a normál válaszokat !!!
Mondjuk nem a cigánytelepen vagy a bulikban :)
Amúgy meg meg kell ismerni a lányt, és csak azután udvarolni. Ha valaki pedig igazán szerelmes, annak Te vagy a tökély, nem a pénzed nézi :)
én nagyon nem szeretnék senkivel vitába szállni, de sajnos vannak bunkó lányok.
ott keresgélj, ahova szerinted nem mennek a bunkó lányok.
sok sikert.
Én ilyen vagyok, van is barátom :D
18/L
(Ne siránkozzatok állandóan, és ne a ribancokat vegyétek normálnak... Kezd idegesítő lenni az általánosítás..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!