Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol tudnék ilyen hozzám illő lányokat találni? Konkrétumok lejjebb!
Az a gond, hogy ebből úgy érződik, hogy ebbe a kapcsolatba csak te adol be mindent, a másik félről semmi vagy elenyésző dolog származik.
Lehet, hogy ki vagy tömve, de ne mindig te fizess, a lányok szeretnék azt érezni, hogy őket úgy is megbecsülik, hogy ezt-azt nem a barátjuk, hanem saját maguk fizetnek. Legalábbis én így működök, sosem szerettem ha mindent a barátom ad és tőlem nem vár semmit.
20L
deberceni vagy??
am hidd el vannak még rendes lány akik nem a pénzre mennek,hanem inkább az érzelem számít nekik, jó persze fontos a megjelenés meg a külső meg az is h adjon magára,de most én nem úgy jövök össze vkivel h ha van kocsija akkor az is milyen, és h pl. a szülei h állnak anyagilag
de tényleg ritka mostanság az ilyen lány,de azért akadnak még, mint pl. én is ilyen vagyok
most az h hova járj el nincsenek konkrétumok, mindenhol vannak normálisak és plázapi csák is
Szerintem a legegyszerűbb lenne, ha "titkolnád" hogy jól állsz anyagilag, pl első randira nem BMW-vel járnál, nem olyan márkás cuccokat hordanál, ilyesmik, egyszóval nem vernéd nagy dobra hogy miket engedhetsz meg magadnak, legalább az ismerkedés elején.
A helyek, amiket írtál hogy hova jársz, is számítanak, nyilván azok a lányok akiknek fontosabb a pénz, inkább elitebb helyekre mennek, szóval egy olyan helyen biztos több a sznob lány.
Igazából tanácsot adni, hogy hol ismerkedj, nem nagyon tudok, mert én alapból az internet híve vagyok :) de ha nem vagy interneteskapcsolatkeresésellenes, akkor megpróbálhatod ott is :)
Utolsónak teljesen igaza van.
Előbb teszteld a lányokat úgy, hogy eleinte nem az autóddal mész, nem számolsz be a családi cégről, nem mentek puccos helyekre együtt, és nem te fizetsz neki mindig mindent. Ha még így is kellesz a lánynak, akkor nem a pénzedre bukik, hanem TÉGED szeret!
Az a lány, aki húzza a száját, ha nincs autód vagy saját lakásod, nem biztos, hogy annyira csak rád kíváncsi.
28/L
"Szerintem a legegyszerűbb lenne, ha "titkolnád" hogy jól állsz anyagilag"
Úgy bizony.
Inkább a társkeresőket kéne, mert ha ott valaki regisztrál, az jelzi, hogy szándékában áll ismerkedni, így nagyobb az esély, hogy vevő lesz rád.
A társkeresőkön kívül pedig bárhol, bárhogy ismerkedhetsz, annyi a lényeg, hogy olyan oldal legyen, ahol bármilyen formában kapcsolatba tudsz kerülni a lánnyal, mert onnantól már, ha szimpik vagytok egymásnak úgyis ott és úgy folytatjátok, ahogy akarjátok, akár levelezésben, akár msn-en, akár személyesen. (Pl a mostani barátom minden nélkül barátnak jelölt egy közösségi oldalon, ráírtam h ki ő, miért jelölt, belemerültünk a beszélgetésbe és hajnalban hagytuk abba. Szal azt akarom ezzel kifejezni, hogy annyi a lényeg h bármi módon kapcsolatba kerülj a lánnyal, mert onnantól, ha bejöttök egymásnak, úgyis ki fog alakulni minden.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!