Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hol tudnék ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol tudnék ilyen hozzám illő lányokat találni? Konkrétumok lejjebb!

Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy 18 éves fiú vagyok. Testalkatom, sportos de nem az a nagyon kidolgozott. A külsőmről szerintem elég is ennyi.:) …és most jön a fő „gondom” –ami nem nagy probléma, de sajnos mégis, sokan lehet lecsesznek majd érte, hogy a mai világban ezt én problémának találom! A probléma: z anyagi kérdés! Szerencsére van több jól működő, jó menő vállalkozásunk és már én is tevénykedek a cégben,mert édesapámnak ez fontos, van saját autóm/ BMW 320/ és havonta keresek egy kisebb összeget is…és végül most jön a lényeg: úgy érzem a lányoknak sajnos ez a fontos, kocsi pénz…eljárok szórakozóhelyekre pl: Play, Studio, Dokk cafe…de itt úgy érzem a lányok nagy részének az a fontos, hogy mivan a zsebedben. Szeretnék előre is elnézést kérni a kivételektől:) Szeretnék egy komoly kapcsolatot, egy olyan lányt akinek a pénz a fontos! Szeretek moziba járni, színházba, étterembe, elmenni ide-oda…és nem szeretnék pláza cicát Hol tudnék ilyen lányokat keresni? Hova járjak el? Most is van kapcsolatom, de kezdem azt érezni, hogy jó neki, hogy mindenhova elviszem minden héten, mozi, színház, étterem, belépőket fizetem mindenhova…amit nagyon szívesen megteszek. Érzem, hogy szeret, de mégsem igazi…Szerintetek hova járjak el? Ahol hozzám illő lányt találnék!
2010. márc. 23. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne cuccoz és ne járj olyan helyekre ha nem erre vágysz.

Egy kis Dokk aztán Coro, indulhat a hétvége.

Igazából 18 évesen, ha komoly kapcsolatot akarsz úgyse ott fogod megtalálni és meglásd jönni fog.

Hidd el nem minden lány a Dokk-os mentalitást tartja normálisnak, csak abba gondolj hogy hétvégente van ott max. 1000 lány. Ennél azért nagyobb Mo. :)

Ha meg odajársz és teheted, dugj meg minnél többet, az igazi úgyis később jön :)

2010. márc. 25. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:
én itt vagyok :D nikssii@hotmail.com ;-) XD
2010. márc. 28. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!