Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Strandon könnyű csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon könnyű csajozni, barátnőt találni? Milyen ötleteitek vannak ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Lányok is írhatnak, hogy ők minek örülnének
2012. júl. 18. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mission impossible ha nem vagy kockahasú izomállat vagy nagyon sármos arcú.
2012. júl. 18. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

valahogy fel kell hívni a figyelmet magadra előszöris, ami nem annyira gázos.

Erre a legjobb módszer hogy felmész a legmagasabb trambulinra/csúszdára, elöveszed a pélód és addig lóbálod amíg észre nem vesznek, ettől begerjed minden csaj.

2012. júl. 18. 20:38
 3/11 TOMAtm ***** válasza:
ha kitömöd a gatyád egy zoknival lehet hogy az elvált 40esek rádmozdulnak...próbáld meg!
2012. júl. 18. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
fürödtünk múltkor a Balatonban és egy 5-6fős fiútársaság 'elkezdett labdázni' aztán vééletlenül pont egy nagyobb lánytársaság közepébe esett a labda, odamentek, beszélgettek.. hát gondolom így:)
2012. júl. 18. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél önmagad, ez a legjobb praktika. Nekem legalább az tetszik, ha egy pasi önmagát adja és nem kezd el menőzni, csak azért, hogy bejöjjön a csajoknak, főleg, ha hülyeségeket csinál, hogy menőnek tűnjön.

Habár az én ízlésem teljesen más, mint a mai fiatalok többségének. Nem annyira szeretem, ha nagyon feltűnősködik a pasi.

Egyébként, ha felfigyelek egy fiúra és meg van a szemkontaktus, mosoly, nagyon örülnék, ha utána odajönne hozzám. Persze, nem fél perc után, de ha mondjuk többször is találkozik a tekintetünk, szemezünk, mosolygunk a másikra, akkor utána pozitív dolog lenne, ha odajönne. Mondjuk, a 'bekenjem a hátad?' dumát jó, ha hanyagolja, egyáltalán nem eredeti. Inkább mondja el, hogy miért jött oda hozzám, vagy kérdezze meg, hogy van-e kedvem fagyizni (ez nem azt jelenti, hogy rögtön hívjon meg, csak elmegyünk, vesz mindenkinek magának fagyit és dumálgatunk). Aztán, ha van téma, meg ilyesmi, akkor majd alakulnak a dolgok. :)

17/L

2012. júl. 18. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:
pár csaj úgyis megnéz, ezt észre lehet venni, ekkor a szemükbe kell nézni mosolyogni kicsit, előkapni a dákód és 10-szer megpörgetni
2012. júl. 18. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
én előveszem, de csak a vizet csapkodom vele. lehet hogy itt rontom el?
2012. júl. 18. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
azis jó és ha látod hogy tetszik neki odakell menni(az igazi férfi mindig határozottan cselekszik) és a homlokához csapdosni
2012. júl. 18. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
ebből látják majd hogy te vagy az alfahím
2012. júl. 18. 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:

xDDDDDD

igazság szerint én az uszodábn nöttem fel szolnokon a starndon 9 éve uszok és haverokkal beszélgetek és a lányok már erre is feligyelnek

2012. júl. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!