Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van ez, hogy nem merem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez, hogy nem merem? Pedig olyan könnyű lenne!

Figyelt kérdés
Vn egy lány akit elakarok hívni,egy évvel fiatalabb nálam.Mindig úgy voltam vele,hogy könnyen lazán mint kézilabdázó oda megyek és elhívom.Igen ám,de a barátnőiről lekell választanom,hogy megkérdezzem.Ha meg egyedül van egyszerűen nem megy,pedig olyan könnyűnek tűnik,ja és alig ismerjük egymást.
2012. ápr. 27. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azért mert kézizel még nem vagy sem több sem kevesebb ez innen tökéletesen látszik :D ( 7 éve játszom)

a másik : ha ennyire nem mered akkor hívd el cseten/facebookon/msnen/skypon vagy tudomisén

ha kellesz a leányzónak, ígyis úgyis örülni fog

2012. ápr. 27. 18:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincs Féjszbúkja :D
2012. ápr. 27. 18:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Meg nyíltan akarom,nem vagyok én pisis hogy neten!
2012. ápr. 27. 18:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát figyu, én ma hívtam el egy csajt, de abból a szempontból könyebb volt, hogy észrevettem az azonos érdeklődési körre utaló jelet, és ez bátrabbá és lazábbá tett. Egyébként mennyire ismered, mik érdeklik?
2012. ápr. 27. 18:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Annyira,hogy tudom mi a neve,és hogy ő az enyémet nem tudja(csak azért tudom,mert utána néztem).Igazából egy kis ismerkedésre hívnám el,és majd meglátjuk.Szerintem bejöhet,de egy szót nem szoltunk egy máshoz még.
2012. ápr. 27. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:

tökös vagy hogy nem neten, de élőben meg nem mered :D

a lényeg: hívd el.

most jelenleg van egy "nem"-ed, ha megkérdezed, kaphatsz egy "igen"-t vagy egy "nem"-et, szóval mindenképp előrébb tudsz csak lépni.

2012. ápr. 27. 18:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem az hogy tökös,ha nem jobban bejön a csajoknak,azt vettem észre.
2012. ápr. 27. 18:35
 8/14 anonim ***** válasza:
ja am 19 L vagyok, és igen nyilván jobban bejön de ha nem megy nem kell erőltetni, de még mindig az előző válaszomhoz tartom magam.
2012. ápr. 27. 18:37
 9/14 A kérdező kommentje:
A baj az,hogy a koromhoz képest szerintem szégyenlős vagyok.Szeretem ha dícsérnek,de ha már egy lányra kell néznem,legyen bárki,akkor csak pirulás van ezerrel!
2012. ápr. 27. 18:38
 10/14 anonim ***** válasza:

ez tud egyébként iszonyú aranyos is lenni.

ha jól kezeled.

2012. ápr. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!