Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg könnyű egy lánnyal összejönni? Vajon tényleg minden lány egy fiúra vágyik?
szeretem túlbonyolítani a dolgokat, és olyan nehéznek tűnik összejönni egy lánnyal, igazából fogalmam sincs, hogy mikor lenne alkalom egy lánnyal elegyedni, majd elhívni randira.
Egy felnőtt kedves nő szerint, a lányok csak arra várnak, hogy a fiúk odamenjenek hozzájuk, és vágynak egy fiúra aki szereti őket.
Vajon tényleg így van? Vajon tényleg könnyű?
hát tényleg nagyon nehéznek tűnik.... Az is gond, hogy nekem nagyon bejön egy lány már jó ideje, csak az a gond h a verebek azt csiripelték hogy én viszont nem jövök be neki.
Egyébként a nem ribi kategóriával az a gond, hogy nem sok van, meg a legtöbb kapcsolatban van.
A nők nyelvén hogyan kell megtanulni?
"Egy felnőtt kedves nő szerint, a lányok csak arra várnak, hogy a fiúk odamenjenek hozzájuk, és vágynak egy fiúra aki szereti őket."
Egy fiúra vágynak de nem biztos hogy rád. Meg nagy eséllyel van már valakijük aki nem te vagy. Na itt kezdődnek a gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!