Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez, hogy nem merem? Pedig olyan könnyű lenne!
Figyelt kérdés
Vn egy lány akit elakarok hívni,egy évvel fiatalabb nálam.Mindig úgy voltam vele,hogy könnyen lazán mint kézilabdázó oda megyek és elhívom.Igen ám,de a barátnőiről lekell választanom,hogy megkérdezzem.Ha meg egyedül van egyszerűen nem megy,pedig olyan könnyűnek tűnik,ja és alig ismerjük egymást.2012. ápr. 27. 18:16
11/14 A kérdező kommentje:
De a probléma az,hogy ha csak 10 m-re van,és csak annyit kell mondani,hogy Hello!Akkor is néha inkább más merre megyek.
2012. ápr. 27. 18:55
12/14 anonim válasza:
próbálj meg "másra gondolni" mintha mondjuk a hugoddal vagy egy random barátnőddel beszélnél, vagy mintha 1000 éve ismernétek egymást
13/14 anonim válasza:
"próbálj meg "másra gondolni" mintha mondjuk a hugoddal vagy egy random barátnőddel beszélnél, vagy mintha 1000 éve ismernétek egymást"
Ez így van. Nekem is így sikerült.
14/14 A kérdező kommentje:
Nincs hugom,és igazából ezzel már próbálkoztam,de az a baj,hogy bármilyen lány,mivel rokonságban sincs egy nehéz,de megpróbálom!Köszönöm a tippeket!
2012. ápr. 27. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!