Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet, talán tetszem neki? 16/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe teljesen belezúgtam. Szinte minden este beszélgetünk chaten, néha az utcán is összefutunk. Mindig én írok rá, nagyon jól elbeszélgetünk, néha ilyeneket ír nekem hogy nyuszi, meg mikor elköszön 'szercsi van' :D, néha eléggé 'pikáns' dolgokrol beszélgetünk, poénkodunk meg jóéjt...lájkolja a képeim, meg minden...de nem igazodok ki rajta. a korkülönbség köztünk 4 év.(én 16 vagyok, ő 19.)Nem merem elhivni pl. sétálni esetleg valami pubba ahol iszogathatnánk, és beszélgethetnénk...nagyon félénk vagyok, még soha nem volt barátom, egy szingli szűz vagyok :'DDDDD. segítsetek!!:/2012. júl. 18. 23:35
1/7 anonim válasza:
Ő nem hív sehova?Az elmondottak alapján lehet,h tetszel neki.Legközelebb várd meg,h ő írjon rád,ne kínáld tálcán magad. .)
2/7 anonim válasza:
szerintem tetszel neki:) talán zavarja a korkülönbség, ezért nem nagyon "nyomul".
16/szűz szingli lány :'DD
3/7 A kérdező kommentje:
1. kössssszxdd
2. teegnap ő írt rám, ma nem írt rám, de én nem fogok!:) ha éřdeklem őt, írni fog...(remélem:/)
2012. júl. 18. 23:42
4/7 A kérdező kommentje:
lehet h a korkülönbség, de pár hónappall ezelőtt volt egy 16 éves bnöje de kb.csak 3 hétig...és nem az a fajta akinek csak 'arra' kellenek a csajok...
nem, ő nem hív sehova.:/
2012. júl. 18. 23:52
5/7 anonim válasza:
Nem tuti... ilyeneket én is szoktam írni meg a lájkolás nem jelenti közvetlenül, hogy rögtön tetszel valakinek. 16/F
6/7 anonim válasza:
Szercsi van, jajj lőjetek le !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!