Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán tetszem neki? SÜRGŐSS
Van egy fiú 13 éves múlt ő is, én is.
Elég jó viszonyba vagyunk, és sokszor órákon össze talál a tekintetünk, de ő is, meg én is elkapjuk a fejünket. minden nap msn-ezünk, és heccből így lökdösni is szoktuk egymást. de nem tudom hogy tetszem-e neki, mert vannak jelek még h mindig amikor egymásra nézünk, akkor mosolygunk mind a ketten. Én nekem tetszik ő, de neki van barátnője. legalább is ezt állítja. én hiszek neki. Van esélyem nála?
köszi, de ezelőtt pont volt egy olyan feladat felesz v. merszbe, hogy el kell valakit hívni randira, és pont őt kellett, és elhívtam, de ő azt mondta h nagyon szívesen eljönne velem, csak van barátnője. Én ezt tiszteletben tartom. valahogy meg lehetne oldani hogy szakítsanak (a csak más városi) vagy inkább megvárjam amig szakítanak?
najó, ez h meg lehetne-e oldani, ez hülyeség ovlt, ne vegyétek figyelembe, nem akarom tönkretenni a kapcsolatát.
hát figyelj, szerintem ha elkezdesz mesterkedni, annak csak rossz vége lenne. próbáld meg inkább azt elérni, hogy magától döntsön melletted, mindkettőtöknek jobb lesz. :) legyél vele továbbra is kedves, mosolyogj szépen és majd mennek a dolgok maguktól, ne aggódj ;)
(1. voltam)
:D köszi a komikat,
én nem akarok kezdeményezni...
De már halottam az egyik barátnőmtől, hogy tetszem neki. de félek megkérdezni. WÁÁ DE HÜLYE VAGYOKK :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!