Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi lett veletek? Hova tűntek az ilyen srácok?
Hódítás és helyesírás - mond ez nektek valamit?
Figyelt kérdés
Kezdem elveszteni a hitemet... nagy dolog arra várni, hogy meghódítsanak? Hogy elcsavarják a fejem és hogy bókoljanak? Mert mostanában azt tapasztalom, hogy nincsenek olyan fiúk, akiknek nem az a legfontosabb, hogy mikor szexelünk végre... (nem azt mondom, hogy nem fontos a szex, hiszen mindennek az alapja, ez tény, de az ismerkedésnél is ez a legfontosabb?)
Emellett nem tudnak helyesen írni, és azt a kevés romantikát is kiöli az egészből, amikor benyög valami irdatlan nagy baromságot, mindezt tele hibával.
Eh, nagy kérés, hogy 22 évesen még egy kicsit királylány szeretnék lenni, akiért eljön a herceg, szerelmet vall és a többi?
Biztosan van bennem hiba, senki sem tökéletes, így én sem, de én most csak feltettem a kérdést, ami érdekelne: hol vannak az olyan fiúk, akikért nem nekem kell küzdenem? :)
2012. júl. 5. 17:42
22/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon helytelen a kinézetet összefüggésbe hozni a belsővel. Nyilván vannak olyan esetek mindkét oldalon, hogy az illető el van ájulva, mert szép és mindenki odavan érte, és mivel megszokja, hogy a puszta külsejével "népszerű" lehet, már nem érzi szükségesnek, hogy megfelelően viselkedjen, vagy művelje magát. Ez viszont nem mindenkire érvényes, mert egy amúgy épeszű ember nem azért viselkedik úgy, ahogy, mert azt a többiek elvárnák, nem azért tanul, tájékozódik, hogy népszerű legyen, hanem egyszerűen mert ez ő maga. Az régen rossz, ha valaki csak azért "jófej", mert rondának gondolja magát, és azthiszi, hogy ezzel ellensúlyozza. Azért kell emberként viselkedni, mert emberek vagyunk, nem pedig különféle külső nyomások hatására!
2012. júl. 5. 17:44
23/34 anonim válasza:
Összességében véve a kialakult helyzetért ami a fiatalokat jellemzi a fiúk a hibásak, kár is tagadni, és a változás is csak rajtuk áll. De ahhoz nekik is meg kéne változni, pl olyan dolgokban mint amit írtál is, hogy az a legfontosabb nekik hogy mikor szexeltek végre. Hatalmas sötétség jellemzi a fiatalok 80%-át, a maradék 20% pedig kevés ahhoz hogy megváltoztassa a társadalmat...
2012. júl. 5. 17:47
24/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: egyetértek. Szomorú, de ez az igazság. Amúgy pedig az internet rontott el mindent...
2012. júl. 5. 17:48
25/34 anonim válasza:
Ja és az a 20% épp ezért nem talál párt magának, kevesen vannak és a többségük foglalt, vagy éppen nem jönnek be egymásnak... Vagy vár arra hogy a másik lépjen, mint pl te is, bár te nő vagy nekem nem feltétlen kell kezdeményezni.
Vannak normális fiúk, de te csak a jóképűeket veszed észre. Meghódítani csak jó külsővel v sok pénzzel lehet titeket, bókokkal nem megy az ember semmire. Ti tehettek róla, h az embernek már nincs kedve értetek küzdeni.
2012. júl. 5. 18:11
29/34 anonim válasza:
Kedves utolsó, ezzel nem értek egyet a kérdező nem arra hajt! Olvasd végig a kérdést meg a véleményét! Mindegy én nem szaporítom a szót tovább! 24F
2012. júl. 5. 18:19
30/34 anonim válasza:
Szerintem az hülyeség, hogy valaki nem lehet szép és intelligens/jó helyesíró egyszerre.
Ezt ne vedd felvágásnak, de nekem mindig díszpéldány (ahogy ti mondjátok 'Adonisz') hímek jutottak, akik emellett a tenyerükön hordoztak, valamint műveltek és felvilágosultak is voltak egyben. Ja, és nem, nem én vagyok a legszebb nő a világon. Elhatározás kérdése.
A kisugárzáson múlik minden, illetve a nyitottságon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!