Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi lett veletek? Hova tűntek az ilyen srácok? Hódítás és helyesírás - mond ez nektek valamit?
Kezdem elveszteni a hitemet... nagy dolog arra várni, hogy meghódítsanak? Hogy elcsavarják a fejem és hogy bókoljanak? Mert mostanában azt tapasztalom, hogy nincsenek olyan fiúk, akiknek nem az a legfontosabb, hogy mikor szexelünk végre... (nem azt mondom, hogy nem fontos a szex, hiszen mindennek az alapja, ez tény, de az ismerkedésnél is ez a legfontosabb?)
Emellett nem tudnak helyesen írni, és azt a kevés romantikát is kiöli az egészből, amikor benyög valami irdatlan nagy baromságot, mindezt tele hibával.
Eh, nagy kérés, hogy 22 évesen még egy kicsit királylány szeretnék lenni, akiért eljön a herceg, szerelmet vall és a többi?
Ezek szerint biztos...
Egy elkeseredett 22 éves lány...
Kedves elkeseredett 22 éves lány!
Én (és szerintem rajtam kívül még jópáran) megfelelünk a "követelményeidnek". Csakhogy emelett nem vagyunk épp Adoniszok. Ezt te el tudod fogadni, vagy te is csak egy felszínes lány vagy, mint oly sokan a generációdból?
Kedves kérdező.
Akár mi is feltehetnénk ezt a kérdést más felfogásban.
Hidd el lányból is kevés van, "hasonló".
Üdvözlettel,
Fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!