Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, mi lett veletek? Hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi lett veletek? Hova tűntek az ilyen srácok? Hódítás és helyesírás - mond ez nektek valamit?

Figyelt kérdés

Kezdem elveszteni a hitemet... nagy dolog arra várni, hogy meghódítsanak? Hogy elcsavarják a fejem és hogy bókoljanak? Mert mostanában azt tapasztalom, hogy nincsenek olyan fiúk, akiknek nem az a legfontosabb, hogy mikor szexelünk végre... (nem azt mondom, hogy nem fontos a szex, hiszen mindennek az alapja, ez tény, de az ismerkedésnél is ez a legfontosabb?)

Emellett nem tudnak helyesen írni, és azt a kevés romantikát is kiöli az egészből, amikor benyög valami irdatlan nagy baromságot, mindezt tele hibával.

Eh, nagy kérés, hogy 22 évesen még egy kicsit királylány szeretnék lenni, akiért eljön a herceg, szerelmet vall és a többi?

Ezek szerint biztos...

Egy elkeseredett 22 éves lány...

2012. júl. 5. 17:09
1 2 3 4
 1/34 AvernusTriad ***** válasza:
49%
Ha neten akarsz értelmes helyesírással, szókinccsel megáldott fiút találni, akkor nem csodálom, hogy elkeseredett vagy. 22 évesen fordulj a kicsit idősebbek felé (26-28), ott valószínűleg találsz hozzád illő Don Juant :)
2012. júl. 5. 17:11
 2/34 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi számít hódításnak? Én személy szerint szeretem megismerni az illetőt, sok időt eltölteni vele: beszélgetni, meghívni valami kis visszafogottabb vendéglőbe, elmenni kirándulni, sétálni, ilyenek. Aztán, ahogy megismerjük egymást, úgyis kialakulnak az érzelmek - vagy nem -, de ezen túl nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Nem fogok bukdácsolni senki előtt, nem fogok rohanni senki után sem.
2012. júl. 5. 17:12
 3/34 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
hódításról rövid véleményem = Minden jó dologért meg kell dolgozni(barátnő,siker,tehetség igen még a tehetség is mert önmagába az nem elég) helyesírásról meg annyi hogy. Be kell ülni Nyelvtanórára!
2012. júl. 5. 17:13
 4/34 anonim ***** válasza:
nem az. nézz csak körül. biztos, h 1 ilyen fiú sincs a közeledben?
2012. júl. 5. 17:13
 5/34 anonim ***** válasza:

Kedves elkeseredett 22 éves lány!

Én (és szerintem rajtam kívül még jópáran) megfelelünk a "követelményeidnek". Csakhogy emelett nem vagyunk épp Adoniszok. Ezt te el tudod fogadni, vagy te is csak egy felszínes lány vagy, mint oly sokan a generációdból?

2012. júl. 5. 17:16
 6/34 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nagy kérés, de a mai világban erre sajnos nem igazán van igény:( Az esetek nagy többsége lenézéssel, megalázással, búsba való elhajtással végződik......Akkor meg minek törjük magunkat?
2012. júl. 5. 17:17
 7/34 anonim ***** válasza:
kedves drága elkeseredett kérdező,szerintem csak annyi a gond,hogy rosszul válogatsz...
2012. júl. 5. 17:18
 8/34 anonim ***** válasza:
vannak! rengetegen...de lehet a többség nem a szőke herceg............és így már észre sem veszed őket.....
2012. júl. 5. 17:20
 9/34 lekváros tészta ***** válasza:
én tudok helyesen írni ... 19/f
2012. júl. 5. 17:23
 10/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Akár mi is feltehetnénk ezt a kérdést más felfogásban.

Hidd el lányból is kevés van, "hasonló".

Üdvözlettel,

Fiú.

2012. júl. 5. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!