Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy figyelmeztessem a helyesírásra?
Én már többször voltam így, de engem ez kiábrándít...
De biztos hülyén érezné magát, ha megmondanád neki. De ezek tényleg helyesírási hibák vagy csak ilyen rövidítés meg "kapkodós" hibák?
Ha csak azért ír el szavakat, mert gyorsan gépel, az szerintem nem gáz. Velem is sokszor előfordul:D Nem azért, mert nem tudok írni, hanem mert nem tudok gépelni:DDD
Szerintem ilyen esetben simán megmondhatod neki, hogy inkább írjon kicsit lassabban, de figyeljen oda, mert nem érted.
Ha durva helyesírási hibákat vét, nem használ vesszőket, vagy rossz helyen használja őket, értelmetlenül fogalmaz, akkor én hagynám a francba.
Igen is tükrözi, hogy milyen ember. Számomra egyszerűen igénytelenséget sugároz, ha vki arra nem képes, hogy normálisan írjon. Engem kiábrándít.
Az egyetlen kivétel, ha diszlexiás. Egy ismerősöm szenved ilyen betegségben...értelmes, intelligens, de a helyesírása vmi borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!