Figyelmeztessem? Az exe nyomoz utána a neten és (lent)
Van egy ismerősöm, akivel szakított a barátnője. A srác ebbe nem nyugodott bele, és ellenőrízgette a csajt, aki letiltotta facebook-ról, és új e-msn-címet is csinált miatta.
megtudtam, hogy a tag közben csinált egy kamuprofilt, ahol egy dögös qrvának adja ki magát. így bejelöli a csaj fiú haverjait, és rajtuk keresztül ellenőrzi a lány profilját.
ez a tag egyszer már visszaélt az én személyes adataimmal.
feltörte a facebook-omat, és ellopta a személyes jellegű képeimet,amit csak néhány ismerősnek szántam.
attól tartok, az excsajjal is hasonló tervei vannak.
a gyerek nem tudja, hogy minderről tudok, intelligens, mindenki szemébe hazudik, és bárkivel el tudja hihtetni a hazugságait, tehát lebuktatni nem tudom.
a csajt nem ismerem. Üzenjek neki, mondjam el, amiket velem csinált az exe? Vagy hallgassak?
Csak ismeri annyira volt párját, hogy mikre lehet képes a neten és ezért óvatos legyen a közösségi oldalakon (amit egyébként mindenkinek ajánlok).
Én nem szólnék bele.
Ha nem ismered a lányt, nem tudod kiszámítani.Ha nem okosan reagálja le, akkor megütheted a bokád, mert ha a lány szembesíteni fogja az exet, hogy tudja volt már olyan akivel ezt tette, akkor csak te lehettél az.Ha nem tudod, hogy a férfi meddig megy el, és esetleg tarthatsz tőle, akkor hagyd a francba.
Másrészről persze, én hasonló esetben jó néven vennék egy ilyet, de figyelj a "volt barátnő" szerep hálátlan, mert ilyenkorreflexből azzal védekeznek, hogy a sértettség vezet, és ez egy exről mindig hihető is.Szóval ha ki akarja magyarázni, nem lesz nehéz dolga.Szerintem maradj veszteg.
Előző vagyok, bocs nem láttam, hogy te nem volt barátnő vagy, hanem ismerős.Akkor se.
De szakíts meg minden kapcsolatot az ilyen taggal, egyszerűen veszélyes.
Nagyon egyszerű a dolog: facebookon be lehet állítani, hogy a képeidet, a hozzászólásaidat és egyszerűen minden megnyilvánulásodat CSAK az ismerőseid láthassák, tehát az ismerősök ismerősei nem, úgyhogy ezek után azt jelölget be a srác, akit csak akar, mert ha a lánynak nem az ismerőse, nem látja, mit csinál.
Én szólnék neki, de mindenképpen kikötném, hogy maradjon kettőnk között a dolog és egyszerűen csak állítsa át a profilját.
L/24
max okos, de intelligens így nem lehet.
szólj a csajnak szerintem, jobb, ha tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!