A sogornőm utánam nyomoz, mit tegyek?
Adva van egy jó és tökéletes férj, egy kevésbé tökéletes apóssal(anyósom szegény már nem él)és egy tesóval (sogornőm).
Aposommal mondhatni botrány a kapcsolatunk, nem jövünk ki egymással. Vannak jobb időszakok de aztán minden a régi. 2 gyerekes anyukaként mindent ellenkezőleg csinál mint a hogy kérem. Már csak direkt is.
Lett volna egy 4 napos balatoni vakáció a sogornőm férjének a nyaralójában. Minden szuper, mig nem kiderült természetesen após is jön. Még csak hagyján, de mikor közölte sogornőm hogy egy ágyban kell aludnom vele, egy mondvacsinált indokkal (ki aki ilyet még sosem tett?) lemondtam.
Az indok: ebédbefizetés van az oviban. Erre sogornőm felhivta az ovit hogy mikor van ebédbefizetés...
Szét vagyok akadva....
MIlyen már az hogy a másik után telefonálgatok? Ja és mindezt közölte a férjemmel!! telefonon (aki persze elmondta nekem).
Mielőtt bárki megjegyezné: csak 1x akartam lemondani a dec. 24 i ünneplést mondván már van egy kislányunk és szeretnénk végre itthon maradni, erre totál kikelt magából, hogy gondolom ezt, és mi az hogy nem megyek fel apukájához karácsonyozni, hálátlan vagyok, és egyébként is Ők mennyit segitettek nekem, az én szüleim meg alig valamit...stb.
Ezért nem mondtam el neki hogy nem akarok az apjával egy ágyban aludni.
Miután férjednek elmondtad, hogy mire ez az egész ő mit szólt hozzá?
Mármint, hogy nem akarsz apóssal aludni.
Szerintem nyugodtan megmondhatod neki az okot,ha meg nem,akkor nem.Elmondhatod neki,hogy ne nyomozgasson utánad,különben lépni fogsz!(rendőrség..stb.)
Mégis miért kellett volna az apjával aludnod?És a férjed?
Amúgy az esetek többségében az anyós-após problémák gyökere:
1, A pipogya (elszakadni nem tudó, párja mellé nem álló) házastárs.
2, És/vagy anyagi függés anyós/apóstól, náluk lakás, anyagi támogatások.
Ha ez a két probléma nem áll fent akkor lényegében nincs vagy nem meghatározó az anyós-após probléma.
Tapasztalatom szerint....
a férjm mellettem van mindenben, Ő is ki van akadva hisz ezért mondta el nekem. Most meg tiszta kész vagyok.
Megmondtam a férjemnek hozzá mentem feleségül nem az apjához hogy négy napig vele aludjak. Kettő: tuti nyaralást lett volna, négy napig feszengve aludni...
Figyi, biztos lenne oan időszak, amikor el tudtok menni négyesben nyaralni, mm te, férjed és a gyerekek. Milyen tuti nyaralás az, ahol nincs együtt a család??
Én am nem is kötném az ien rokonok orrára, h nyaralni megyek, majd megtudnák utólag egy szép képeslapból.
Bocs, de a tökéletes férj nekem az, aki határozottan leállítja a családot, pláne, ha ienek. Neki már saját családja van, akkor ne irányítgassák már a pálya széléről. A vagyoni dolgok felemlegetése meg gusztustalan és szánalmas dolog, ha más érvük nincs!
Sógornő meg aludjon az apukájával egy ágyban!
pontozd fel a válaszom
ennél többet nem tehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!