A sogornőm utánam nyomoz, mit tegyek?
Adva van egy jó és tökéletes férj, egy kevésbé tökéletes apóssal(anyósom szegény már nem él)és egy tesóval (sogornőm).
Aposommal mondhatni botrány a kapcsolatunk, nem jövünk ki egymással. Vannak jobb időszakok de aztán minden a régi. 2 gyerekes anyukaként mindent ellenkezőleg csinál mint a hogy kérem. Már csak direkt is.
Lett volna egy 4 napos balatoni vakáció a sogornőm férjének a nyaralójában. Minden szuper, mig nem kiderült természetesen após is jön. Még csak hagyján, de mikor közölte sogornőm hogy egy ágyban kell aludnom vele, egy mondvacsinált indokkal (ki aki ilyet még sosem tett?) lemondtam.
Az indok: ebédbefizetés van az oviban. Erre sogornőm felhivta az ovit hogy mikor van ebédbefizetés...
Szét vagyok akadva....
MIlyen már az hogy a másik után telefonálgatok? Ja és mindezt közölte a férjemmel!! telefonon (aki persze elmondta nekem).
Mielőtt bárki megjegyezné: csak 1x akartam lemondani a dec. 24 i ünneplést mondván már van egy kislányunk és szeretnénk végre itthon maradni, erre totál kikelt magából, hogy gondolom ezt, és mi az hogy nem megyek fel apukájához karácsonyozni, hálátlan vagyok, és egyébként is Ők mennyit segitettek nekem, az én szüleim meg alig valamit...stb.
Ezért nem mondtam el neki hogy nem akarok az apjával egy ágyban aludni.
"Bocs, de a tökéletes férj nekem az, aki határozottan leállítja a családot, pláne, ha ienek."
Ezzel tökéletesen egyet értek!!! Nálam is itt kezdődik a tökéletes férj! Sajnos az anyósom is próbálta irányítani az életünket, de a férjem nagyon szépen leállította..
Nálam volt anno egy pont, amikor elhatároztam, ez így nem mehet tovább, hullámok már összecsaptak a fejem fölött - úgy döntöttem tehát, hogy többé nem fogok mellébeszélni. Vagy egyenesen előállok azzal amit gondolok, vagy befogom a szám. Én is kavargattam össze-vissza, próbáltam mindenkinek megfelelni, próbáltam még mások hülyeségét is takargatni/helyrehozni: nem ment! A te erődet is fel fogja őrölni ez a soha véget nem érő, "széllel szemben pisilés". Próbálod az ovis befizetésre fogni - pedig talán egyszerűen mélyen a sógornéni szemébe kellene nézni és higgadtan közölni, hogy: nem, anyukám, nem. De akár a férjéhez is odamehetsz és megkérheted; ugyan, műtse már le a hátadról a kedves feleségét. (Már megteheted, ő is a hátad mögött jártatta a száját rólad a férjednek/testvérének).
Az ilyeneket határozottan le kell állítani vagy következetesen elhatárolódni tőlük. Addig legalábbis mindenképp, amíg nem tartja tiszteletben a családotokat.
Bakki... milyen ember mondja a sógornőjének hogy a férje helyett aludjon az ő apjával? Ész megáll. XXI. század...
(Egyébként nem csodálkoznék, ha valamiben nagyon irigykedne rád ez a néni...:))
Én egyáltalán nem szeretem a sógornőmet, de okkal. Szemétkedik gyakran, mások ellen áskálódik. Úgy hallottam, a munkahelyén sem csípik..
Ne akarj megfelelni nekik és ne várj el tőlük semmit. Úgyis csak csalódni fogsz. Mondd meg amit gondolsz, de ne az ő stílusukban, hanem a tiedben...
Légy őszinte, mert látod rád feni a fogát és ki van élezve a szitu. Szerencséd, h a férjed támogat. Nálunk még ez sem volt meg:((.
Azért kellett volna az apóssal együtt aludnom mert:
Ez egy régi szocreálos nyaralo, ami egy pici lyuk tulajdonképpen. A nappali részében van egy kihuzható ülőgarnitúra, és vagy egy nagyon pici másik szoba ahol be van téver 2 bd. kb. 160 cm hosszu ágy de oda már épphogy csak belépni lehet. A sogornőmék a mellettünk lévő kisebb lakásban laktak volna ami a szomszédé. A szomszéd most ujitotta fel a nyaralót, és mondta sogornőm oda nem mehetek a két gyerekkel, mert ugy is baj lesz, lever valamit a lány, vagy ilyesmi...
Ezért csak a másik lakásban aludhattunk volna, de a két kiságyon felnőtt ember nem fér el, plussz a lányom sem alszik apósával, én ott nem férek el tehát az maradt hogy a lányom alszik a kisszobában, én az apósommal kint...
Egyébként is most akárhogy sakkozom, akkor ezek a verziók vannak akikkel aludni lehetett volna: apósom, sorgornőm, sogórnőm férje...
Hát ha nem haragszik a világ, akkor egyikkel sem aludnék...
A férjem mellettem áll, apósomat kiosztotta multkor, amiért ugy beszélt velem hogy a bicska megáll a levegőben. Megkértem ne vigye le a lányt agyizni mert kint 40 fok van, nincs élő ember az utcán, és egyébként is tegnap evett fagyit, nem kell minden nap fagyiznia.
Erre közölte: ne hogy azt hidd csak Te nevelsz gyereket...
Én ezzel az emberrel egy órát nem vagyok hajlandó eltölteni, nemhogy 4 napot....
Sziasztok! Holnap reggel jön sogornő és elmondom neki az elmult évek összes nyomorát ami a szivemet nyomja. Vállalom a következményeket, ezeket most tisztázni kell nincs mese!!!
Ha sértődés lesz az lesz, de ki kell oszam hogy tudja hol a határ!
Gondoljatok rám és az "összecsapásra" holnap délelőtt jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!