Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a srácnak, figyelmeztessem? (bővebben lent! )
Ismerek egy lányt,aki egyértelműen kijelentette,hogy nem akar kapcsolatot egyik fiúval sem,akármennyire kedveli,bejön neki, akkor sem!
Van egy fiú,aki ennek ellenére ráhajtott erre a lányra,tuti hogy még mindig reménykedik!Szerintetek szóljak a fiúnak,hogy felesleges fáradoznia a lány "kegyeiért"?
Ha valaki az én életembe próbálna így beleavatkozni (lennék akár a lány, akár a fiú helyében), jól fenéken billenteném, hogy foglalkozzon a saját dolgával.
Általában az szokott a legrosszabbul járni, aki így bekavar. Főleg, ha véletlenül a lánynak esetleg megváltozik a véleménye és mégis összejön a fiúval.
NE SZÓLJ!
Honnan tudod, hogy a lány pl. nem gondolja meg magát,nem tetszik meg neki annyira ez a srác?
Meg aztán, ha el is mondanád a srácnak, egy szerelmes ember se lát, se hall, biztos majd ad egy kívülálló szavára!
Te jönnél ki úgy az egészből, hogy micsoda sz.arkavaró vagy.
Ne szolj senkinek semmit.
18 f/karpatalja
szerintem én pl: csak akkor szolnék neki ha nagyon jóban lennék vele de ha csak haver nem
(már mentettem meg így fiút a csalódástól de én nagyon nagyon jóban voltam vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!