Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, mi lett veletek? Hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi lett veletek? Hova tűntek az ilyen srácok? Hódítás és helyesírás - mond ez nektek valamit?

Figyelt kérdés

Kezdem elveszteni a hitemet... nagy dolog arra várni, hogy meghódítsanak? Hogy elcsavarják a fejem és hogy bókoljanak? Mert mostanában azt tapasztalom, hogy nincsenek olyan fiúk, akiknek nem az a legfontosabb, hogy mikor szexelünk végre... (nem azt mondom, hogy nem fontos a szex, hiszen mindennek az alapja, ez tény, de az ismerkedésnél is ez a legfontosabb?)

Emellett nem tudnak helyesen írni, és azt a kevés romantikát is kiöli az egészből, amikor benyög valami irdatlan nagy baromságot, mindezt tele hibával.

Eh, nagy kérés, hogy 22 évesen még egy kicsit királylány szeretnék lenni, akiért eljön a herceg, szerelmet vall és a többi?

Ezek szerint biztos...

Egy elkeseredett 22 éves lány...

2012. júl. 5. 17:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak ilyen srácok, valószínűleg te keresel rossz helyen. :P
2012. júl. 5. 17:23
 12/34 anonim ***** válasza:

adoniszokat keresel az a te bajod, nem az hogy nincs bennünk romantika, meg nem tudunk helyesen írni... álomvilágban élsz te, azt hiszed majd egyszer csak eljön egy Juan Miquel és te első látásra elcsavaja a fejedet, ez nem így működik

ha meg neked tetszik valaki akkor odamehetsz hozzá, nincs előírva hogy csak a fickók mehetnek oda a nőkhöz

2012. júl. 5. 17:24
 13/34 anonim ***** válasza:
Szia! Az a helyzet, hogy van. De a mai nők valahogy már nem érdeklik az ilyen típusú fiúkat.Elég jó példa vagyok erre mert én mindig valamivel kedveskedek annak a lánynak aki tetszik, de vagy kihasználnak, vagy egyszerűen nem érdeklem őket. És ami azt illeti ebbe lelkileg eléggé bele roskadtam. A lányok jobban örülnek egy bunkó pasinak akiknek csak egy menetre kellenek. De ez az ő gondjuk én 20 évesen már csak egy normális kedves nőre vágyom aki feltétel nélkül szeret aztán, hogy van e még ilyen nő azt nem tudom csak hinni és remélni.
2012. júl. 5. 17:25
 14/34 A kérdező kommentje:

AvernusTriad

Ott is próbálkoztam... :) Sőt, nagyjából csak az idősebbekkel találom meg az összhangot. Emellett tényleg még mindig ott tartok, hogy keresem az ilyen fiúkat... :(

Mélyfigyelő

Teljesen egyetértek veled, ezért is "meghódítás" a neve, és nem "behódolás". Az magamfajta lányoknak a határozott kiállású fiúk kellenek, nem pedig a papucs-srácok.

LynyrdSkynyrd96

Nem is kicsit kell megdolgozni a tehetségért... :) Mi a tipped, min kéne dolgoznom ahhoz, hogy találjak egy ilyen fiút? Mert én úgy érzem, már mindent bevetettem, és az eredmény mégis nulla.

.Hellrider.

Nem véletlenül írtam ide... :)

5.:

Én sem vagyok egy bombanő, és szerintem a kérdésem sem a felszínességről árulkodik...

Sonata90

Jól sejtem, hogy te is olyanoknál próbálkozol, akik számodra elérhetetlenek? :) Mert ha a fenti tulajdonságokkal rendelkezel, akkor nem hiszem el, hogy minden próbálkozásod kudarccal végződik.

2012. júl. 5. 17:26
 15/34 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:

amúgy javítsatok ki de a pénzéhes cédák így működnek a pasitól nézve általános megoldás: Gazdag csávó<----jó munka jó fizetés<------Diploma<--jó tanulás=szét cikizik

alternatív megoldás: Gazdag csávó<-híres ember(és tényleg híres nem celeb pl.: Kalapács)<-----Sok időt tölt a hobbijával=lenézik

2012. júl. 5. 17:32
 16/34 A kérdező kommentje:

Igen, szeretem a nagyon okos beszólásokat a becsületüket sértett fiúktól... valóban rossz helyen keresnék? Adoniszokat - hogy a ti szavaitokkal éljek? Szóval ti is elismeritek, hogy a szépség és az intelligencia nem járhat egy cipőben?

Emellett még mindig: nem vagyok bombanő, hogy megtehessem, hogy olyan fiúk között keresgéljek, mint amilyeneket ti gondoltok. Igenis lejjebb adtam a mércét, tudom, hogy egy helyes srác nem lehet annyira művelt - és ezt ti is elismertétek! -, mint egy kevésbé esztétikus fiú. Valószínűleg éppen emiatt törekedett arra, hogy másban legyen jó, ha már szép nem lehet, az ellentétes oldalon pedig egy szép fiú minek törje magát, hogy okosodjon, ha mindenkit megkaphat egy mosolyért? :) És minek után ezt tapasztalatból már átéltem, próbáltam máshol kopogtatni. Nem jött be.

Szóval, akkor mik a tippek? Hol keresgéljek? Ti jobban tudjátok, nem? Akkor segítsetek!

Mellesleg meg: természetesen meg van engedve egy lánynak, hogy odamehessen, ha tetszik neki egy fiú. Igen. Éppen ezért kérdeztem azt, amit, mert ANNYIRA ROHADTUL ELKÉNYELMESEDTETEK, hogy nem találok olyat, aki ezt épp ellenkezőleg gondolná, és ő jönne oda hozzám. Mégis milyen jelet kéne még adnom a fülig érő, kedves barátságos mosolyon kívül, hogy végre ő jöjjön oda hozzám????

2012. júl. 5. 17:33
 17/34 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Mondjuk Kalapács az egyik legrosszabb példa erre...Ő neki boldog kapcsolata van
2012. júl. 5. 17:34
 18/34 anonim ***** válasza:
#16: nem tudom miből következtettél arra, hogy egy helyes srác nem lehet művelt. Csak azért, mert az ide író, kedves és írni tudó srácok nem épp szépségideálok, még van bőven olyan is, aki szép ÉS okos.
2012. júl. 5. 17:36
 19/34 anonim ***** válasza:
Egyébként ilyen kérdéseknél én mindig elcsodálkozom, hogy vajon egy általad önmagadról festett pozitív kép dacára milyen hiányossággal küzdhetsz, hogy nem tudsz párt találni. Ugyanis másoknak ez is megy. Nyilván baj van a jelen generációval, de talán a hibát magadban is kellene keresned.
2012. júl. 5. 17:38
 20/34 A kérdező kommentje:
Lehet, előfordulhat mint tű a szénakazalban. Egyszer belebotlottam egy ilyen fiúba, akivel levelezgettünk, tök jól elbeszélgettünk, egyet értettünk nagyon sok mindenben: de közölte, hogy ő nagyon válogatós típus, szóval ő neki vagy tetszik elsőre valaki, vagy nem, és az már nem is fog. Egyetlen pillantást vetett a képemre, és közölte, hogy nem tetszem neki. (Pedig nem tartom magam rondának, sőt, face-en kifejezetten előnyös képek vannak rólam.) Na már most, akkor mi is a tanulság? :) Hiába jöttünk ki jól, szerettük ugyanazokat, hiába találtuk meg az összhangot... így jártam. :) Persze nem is sírok már utána, mert ha így gondolkodik, jobban is jártam, de nem hiszem, hogy egy helyes fiú foglalkozna ilyesmikkel.
2012. júl. 5. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!