Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora hátrány manapság, ha valaki nem nevezhető a helyesírás dicső bajnokának, nem túl járatos a művészetekben és irodalomban, a matematikával mindig is hadi lábon állt? Mindent összevetve nem vagyok egy atomfizikus. üdvözlettel: Dr Agy
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 16:18
1/13 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne.
üdvözlettel:Mr. Gentleman
2/13 anonim válasza:
szóval akkor bukta van ha jól sejtem xD tanul
j utána csajozz
3/13 anonim válasza:
Sokan vannak ezzel így manapság, ha ez kizáró ok lenne lassan kezdenénk kihalni szerintem.
4/13 anonim válasza:
szóval akkor bukta van ha jól sejtem xD tanul
j utána csajozz
5/13 anonim válasza:
Azért a "nem értek semmihez" és a "nem vagyok atomfizikus"(avagy okos vagyok, de annyira nem) közt sok átmenet van. Valamiben jónak lenni meg aztán igazán nem árt, nem is nehéz.
6/13 anonim válasza:
a legtöbben leszarják, de az értelmesebb csajok nem
7/13 anonim válasza:
Legalább olyan okos legyen a párom, de ha lehet, okosabb, mint én. Nem várom el, hogy kiemelkedő legyen, és az MTA fizessen neki havi járadékot.
Ha ez válasz a kérdésedre.
8/13 anonim válasza:
egyszer kezdtem egy buta fiúval,8 általánosa volt,onnantól kezdve megfogadtam,h nem jövök össze olyannal akinek kevesebb végzettsége van,mint nekem,vagy nincs minimum egy érettségije,amit én akkor kaptam,mert pont érettségiztem,hát nem kívánom senkinek....
20/L
9/13 anonim válasza:
Itt a GYK-n barátom nem hátrány!
Amúgy a kérdésedből ítélve nem lehet olyan rossz a helyesírásod mint itt egyeseknek. Szal nem vagy reménytelen.
10/13 anonim válasza:
ezeket a dolgokat utoljára a 19. században értékelték a nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!