Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak játszik velem? Nemtudom eldonteni.
Figyelt kérdés
Van egy fiu elotte is nagy szoknyafecer volt es kb 1 eve ismerjuk egymast.Sokszor bantott es mar annyira,hogy nembizok benne abszolut elottem volt mas lanyokkal regebben.Es egyik nap azt mondta nekem szeret es naprol napra tobbszor mondja nekem,hogy szeret de megsem akar komoly kapcsolatot mert elvileg van benne egy erzes amitol nem tud nem akar komoly kapcsolatot,de nagyon fontos vagyok neki es nem akar elvesziteni de o kozbe mas lanyokkal is beszelget(flortol).segitsetek :(2012. júl. 5. 09:10
1/7 anonim válasza:
Elég egyértelmű. Neked azt mondja h szeret, de közben más lányokkal flörtölget és találkozgat, közben viszont mégsem akar komoly kapcsolatot? Szted? Még a vak is látja h csak játszadozik veled. Sőt a többi lánnyal is. Keress egy normális pasit.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi tevo legyek..mar annyit gondolkoztam s senki sem ad egy normalis tanacsot..gondoltam itt segithet valaki :(
2012. júl. 5. 09:19
3/7 A kérdező kommentje:
Mikor velem van egeszen maskepp viselkedik..es aztmondja h en nem ertekelem amit csinal o ertem ..mit meg varok el tolle ? en azt varnam el,hogy csak velem foglalkozzon .De erre az a valasza,hogy tobbet nemtud csinalni.
2012. júl. 5. 09:21
4/7 anonim válasza:
A pasi primitív érzelmi zsarolással próbékozik. Alighanem donhuannak képzeli magát....
Biztosan nem örülsz, de azt javaslom, hogy lapozz tovább, nézz másik pasi után. Ez nem ér ennyit.....
5/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.az a baj,hogy a naivsagom mar tullepet minden hataron..depis vagyok miatta,de valahogy megprobalok tullepni rajta valami megoldast talalok .
2012. júl. 5. 09:29
6/7 anonim válasza:
A legjobb megoldás az lenne, ha szakítanál vele... Ki tudja mit csinál a hátad mögött más lányokkal, és egyébként sem jó ez az alap, hogy nem bízol meg benne. Egy kapcsolat alapja a bizalom és a kölcsönös odaadás.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan nehez otthagyni..o a mindenem ugyerzem megorulok nelkule nemtudok elni:( de valamit tenni fogok..hasznosak voltak a tanacsok.
2012. júl. 5. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!