En nemtudom eldonteni mit akarok, ha ottvan egy srac es megkaphatnam mar nem kell pasi. De ha nincs akkor kell. Mi a bajom? Mert van ez?
na elmondom:
hsiztia pixa vagy, neked eg ykemény srác kell, aki naponta felpofoz és helyre tesz, meglátod egy hónap alatt rendbe jössz.
kb ennyi
nemtudom most ezt mert mondtad igy...de oke, ez is egy velemeny
eddig meg egy baratom volt...eleg felenk vagyok :)...nem ertem hogy mert felek osszejonni sracokkal, es erre szerettem volna valaszt kapni...nemtudom hogy ennyibol mibol gondoltad h az lennek...de mindegy :)
az első vagyok, én nem bántani akarlak, csak annak tűntél ...
namost figyelj, ha tetszik egy srác és izgat, akkor meg úgyse tudsz ellenállni, na meg minek? tehát nem is értelek, ezt vagy érzed magadban vagy nem, de ha nem, az gond, hiszen egy lány számára nyilván vannak nagyon izgató srácok (na jó, meg meleg fiúk számára .-D), akiktől egyszerűen lázba jönnek
Nálad nincs ilyen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!