Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kérdés leginkább a fiúkhoz szól, mert a lányok nem hiszem hogy tudnák a választ?! A többi lent.
Van egy 22 éves fiú..nagyon jó haverok vagyunk meg minden(kb 2,5 hónapja) de ő mindig mondja hogy menjek el vele randizni meg hogy megpuszilhat-e stb...Szerintetek komolyan gondolja, vagy csak hülyül??? én nem tudom :S
14/L
# 2/11 ma 00:04
nem lehet pedo. az a baj, alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában az emberek. ha a lány 14 éves, a fiú nem lehet pedo. ha a lány pl. 10 éves lenne, akkor pedo lenne.
Lehet Ő kivétel de saját tapasztalatból mondom..
14 éves voltam én is amikor fülig szerelmes lettem egy 21 éves srácba. (legalábbis azt hittem,hogy az vagyok de ma már nevetek ezen az egész szerelmes vagyok dolgon :D) Olyan szinten elhitette velem,hogy komolyan gondolja ezt az egészet.. aztán 2 hét után elém állt h vagy lefekszek vele, vagy elhagy.. megkérdeztem h kitud menni egyedül vagy rúgjam le a 4. emeletről.. Tanulság: próbálj meg veled egykorú sráccal ismerkedni.. nekem bejött :)
16/L
Igaz, hogy én lány vagyok, de azért bátorkodok válaszolni:
Persze, hogy hülyít! Látod, megy is neki! Dugni akar, mint a tököt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!