Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a kérdés leginkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kérdés leginkább a fiúkhoz szól, mert a lányok nem hiszem hogy tudnák a választ?! A többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy 22 éves fiú..nagyon jó haverok vagyunk meg minden(kb 2,5 hónapja) de ő mindig mondja hogy menjek el vele randizni meg hogy megpuszilhat-e stb...Szerintetek komolyan gondolja, vagy csak hülyül??? én nem tudom :S

14/L

2012. júl. 5. 00:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is ezen vagyok..de amúgy én soha nem lennék több mint a haverja mert nagy a korkül...de most is ha találkozunk vagy vmi tisztára úgy csinál mintha a barátom lenne..://
2012. júl. 5. 00:10
 12/18 A kérdező kommentje:
néhány ember itt nem érti hogy meg is mondtam neki hogy haggyon békén?-.-" csak kíváncsi voltam mások véleményére..még az úton is nagy ívben elkerülöm..
2012. júl. 5. 00:12
 13/18 anonim ***** válasza:

# 2/11 ma 00:04

nem lehet pedo. az a baj, alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában az emberek. ha a lány 14 éves, a fiú nem lehet pedo. ha a lány pl. 10 éves lenne, akkor pedo lenne.

2012. júl. 5. 00:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehet Ő kivétel de saját tapasztalatból mondom..

14 éves voltam én is amikor fülig szerelmes lettem egy 21 éves srácba. (legalábbis azt hittem,hogy az vagyok de ma már nevetek ezen az egész szerelmes vagyok dolgon :D) Olyan szinten elhitette velem,hogy komolyan gondolja ezt az egészet.. aztán 2 hét után elém állt h vagy lefekszek vele, vagy elhagy.. megkérdeztem h kitud menni egyedül vagy rúgjam le a 4. emeletről.. Tanulság: próbálj meg veled egykorú sráccal ismerkedni.. nekem bejött :)

16/L

2012. júl. 5. 00:13
 15/18 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi a tanácsot, de amúgy nálam 3-4 évvel idősebbnél soha életemben nem akarnák semmit :) (és ezt ő is tudja)
2012. júl. 5. 00:15
 16/18 Lea82 válasza:

Igaz, hogy én lány vagyok, de azért bátorkodok válaszolni:

Persze, hogy hülyít! Látod, megy is neki! Dugni akar, mint a tököt!

2012. júl. 5. 19:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Többet se írok ki ilyet..:/ az ezzel a baj, hogy én vagyok a hülye hogy kiírok ilyeneket, mert mások nem ismerik meg engem se.-.-" :||
2012. júl. 5. 21:41
 18/18 anonim válasza:
meg akar dugni mint a mákosgubát az fix
2012. júl. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!