Nem tudom eldönteni hogy melyik hajvasaló illene leginkább a hajamhoz? Kérlek, írj választ!
Figyelt kérdés
Kinéztem kettőt: Remington S9950 Shine Therapy és Remington S9800.
Barna,vállig érő, éppen pár napja ritkított de amugy nagyon dús hajam van.Csak most ritkítás után már nem annyira dús,de meg szeretném növeszteni szal ja.
Néztem még az S8102-t de itt többen is írták h nem túl egészséges vizes hajon használni.De ha nem vizesen vasalom akkor is jó ez a fajta??Vagy leginkább csak vizesen?
2009. szept. 17. 17:37
1/5 A kérdező kommentje:
és még vmi: ez a shine terapy: vmi avokádó vagy mi van benne,és én ugy szeretnék hajvasalót venni ennyi pénzért,hogy évekig legyen jó és ebből ez az avokádó vagy vitamin vagy mi nem fogy ki?vagy hogyan is van benne egyáltalán?
2009. szept. 17. 17:42
2/5 anonim válasza:
A vitaminos patron kifog neked fogyni minimum egy hónap alatt belőle és utána veheted ötezerért a következőt. Úgy önmagában is használható a vasaló és nagyon is jó, de ha megbízható vasalót akarsz akkor Moser. Fodrász kellékesnél lehet kapni, mi ezzel a márkával dolgozunk és nagyon megbízható. A remingtonban az a jó, hogy két évig kicserélik neked a gépet, ha bekrepál. Ha ezt a márkát szeretnéd akkor S9000!
3/5 anonim válasza:
Legnagyobb hülyeség amit az első válaszoló írt!!! NEM KELL BELE PATRON, mert hőre aktiválódik, és én a helyedben ezt venném meg, meg meg is fogom, pár nap múlva :)
5/5 anonim válasza:
nem kell bele patron basszki!! Szted mit jelent az h hőre aktiválódik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!