Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti arra a kérdésre h miért szeretett belétek
valaki milyen választ szeretnétek kapni leginkább?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek nyilván olyan választ keresek ami rám is igaz lenne...csak így hirtelen nem jut eszembe semmi aranyos válasz erre.
Ez csak egy kérdés lehetőleg kötöszködést létszi ne! köszi :D
2012. jún. 20. 00:59
1/9 anonim válasza:
Hát amit tényleg szeretsz kedvelsz benne nem tudom külsö belső kedves megértő segitőkész kitartó magabiztos ezer dolog van kb neked kell tudnod mi az ami igaz rá.
2012. jún. 20. 01:03
2/9 anonim válasza:
tőlem ha megkérdeznék hogy miért szeretem a szerelmemet, nem tudnám elmondani. azt igen, hogy mit szeretek benne leginkább. de hogy miért, azt nem. nem tudom megindokolni. szerintem ha igazán szeretsz valakit, nem tudod szavakkal elmondani hogy miért. csak szereted és kész :)
2012. jún. 20. 01:12
3/9 anonim válasza:
Az igazságot.
2012. jún. 20. 01:14
4/9 anonim válasza:
Beleszerettem a mesékbe, amiket mondasz, beleszerettem abba, hogy reggelente az ablakpárkányon ülve kávézol, hogyan zavarba jössz, ha kérdeznek, ahogyan főzöl, vagy csak kinyitsz egy üveg sört, beleszerettem a nevetőráncaidba is, amik túl korán jöttek, és rajtad keresztül magamat is megszerettem, pedig én nem jöttem túl korán.
Igen, azt hiszem, valami ilyesmit el bírnék viselni. Az a lényeg, hogy valami nagyon személyes és jellemző legyen, amit nem mondhatna akárki másnak, csak nekem.
2012. jún. 20. 01:20
5/9 anonim válasza:
ahogyan zavarba jössz, nem hogyan zavarba jössz... már este van
2012. jún. 20. 01:21
6/9 anonim válasza:
mert imádja a testem és a belsőm...hát ilyen választ akarok :D
de csak attól,akit én is szeretek:)
2012. jún. 20. 01:21
7/9 anonim válasza:
Mindig abba, amire a legbüszkébb vagyok (vagy amiben a leginkább kell a megerősítés). A feltétel nélküli szeretet is jó, arra hosszú távon is rábízhatja magát az ember.
2012. jún. 20. 11:04
8/9 anonim válasza:
nekem az,hogyha nem tom pl.:nagyon magam alatt vagyok és mégis valahogy jobb kedvre tudok derülni...vagy valami ilyesmi akkor hogy ha aszt mondják nekem,hogy nagyon szeretlek azért mert képes vagy felálni még a legmélyebb lyukból is és tök erős vagy...stb...nekem ez tök jol szokott esni.. :)
2012. jún. 20. 19:26
9/9 Salk Balázs válasza:
Szerelemről beszélni olyan mint egy marék homokkal a sivatagot illusztrálni. Én magát az érzést szeretem. Mikir csörög a telefon, és ezernyi pillangó kel életre a hasamba mert hozzám szól. Mikor reggel csak lesem az álmát az első pillantását várva, és összemosolygunk. Minden pillanatát élvezem. Reggeltől reggelig. Kelek megyek pékségbe, mert imádom amikor a rongyos retrokiflit mártogatja a kakaóba....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!