Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átvert? Szeretett? Továbblépett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert? Szeretett? Továbblépett?

Figyelt kérdés

Szakítottunk... Nagy macsó, világéletében megkapott minden nőt.Egy jó pár hónapig voltunk együtt, ismerem a családját, barátait, utazgattunk együtt.

Sosem mondta,hogy szeretne, sőt, még azt sem mondtuk ki,hogy mi van köztünk.

Elég reálisan szoktam látni a dolgokat, nem élem bele magam elképzelt helyzetekbe, de úgy ÉREZTEM, hogy megszeretett.

Aztán szakításnál rákérdeztem,hogy mi volt köztünk, amire az volt a válasz,hogy nem kell mindent úgy felfújni...

Aztán mivel látta,h nem hisztizek, csak kérdezek, és meghallgatom, lenyugodott, azt mondta,h fontos voltam neki, de neki most másra kell ezerrel koncenrtálnia.

Azóta amerikába költözött, új munkája van.Ez volt az új terv..el is mondta,hogy új munka és a pénz a legfontosabb az életében. Tudta,h nem mennék vele...

Megkértem,h többé ne keressen, mert nagyon fájna. Megtette:(

3 napja összefutottunk itthon...Hazajött ügyeket intézni, ő jött oda, én észre sem vettem volna.

Zavarban volt... De éreztem,h örül,h lát...

Továbblépett ugye?

Érzett irántam valamit valaha, vagy átvert?

2012. jún. 5. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos érzett valamit, de az kevés volt. Nyilván nem is nagyon volt min továbblépnie, az ilyen srácok max fél napig keseregnek egy nő után, azt is általában úgy, hogy már ott hever az ágyukban a következő cica.
2012. jún. 5. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:

"új munka és a pénz a legfontosabb az életében"

Szerintem ő egy ilyen tipikis érzelmi analfabéta, aki sosem lesz igazán boldog. Szerintem nem érzett semmit, csak elvolt veled, de ennyi.

2012. jún. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!