Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oroszlány csillagjegyű férfihez milyen csillagjegyű nő illik a leginkább és miért?
Én nem foglalkozok ezzel.
nem az fogja meghatározni a személyiségem hogy mikor születtem.
Attól hogy a horoszkópba állandóan összeírnak egy rakat olyan dolgot ami szinte minden emberre igaz attól még nemfogom elhinni.
Nem eszerint fogok párt választani és élni az életem
"Milyen egy oroszlán?
Roppant ambiciózus, nagylelkű, magamutogató. Lobbanékony, kitartó, egyenes. Határozott, merész, független. Csábító, parancsolásra született, alkotó szellem. Nem kimondottan lélekbúvár típus.
Így hódítsd meg: Légy szellemes, és hallgasd őt valódi áhítattal. Döbbentsd meg, az eredetiség elvarázsolja. Hagyd rá a kezdeményezést, és légy mindig engedékeny.
Így tarthatod meg: Ne mondj ellent neki, hacsak nem okvetlenül szükséges. Ne rivalizálj vele. Ha vele vagy, ne a saját problémáidon rágódj, mert őt csak a saját ügyei foglalkoztatják. Soha ne az ő vállán sírd ki magad. Mutasd ki az iránta érzett csodálatodat.
Ki illik hozzá? Aki képes megadni számára mindazt a luxust, amire szüksége van, és aki örökké csodálja. Ezt leginkább egy Nyilastól vagy Kostól kaphatja meg, de meglepően jó párost alkot a Vízöntővel is.
Ki nem illik hozzá? A Rák és a Halak."
forrás : [link]
Párom Oroszlán, én Szűz.
De szerintem semmi jelentősége ennek.
6 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!