Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kérdés leginkább a fiúkhoz szól, mert a lányok nem hiszem hogy tudnák a választ?! A többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy 22 éves fiú..nagyon jó haverok vagyunk meg minden(kb 2,5 hónapja) de ő mindig mondja hogy menjek el vele randizni meg hogy megpuszilhat-e stb...Szerintetek komolyan gondolja, vagy csak hülyül??? én nem tudom :S
14/L
2012. júl. 5. 00:03
2/18 anonim válasza:
Hát vigyázz vele mert pedo az fix
3/18 anonim válasza:
ja, úgy meg fog kefélni hogy egy hétig nem tudsz majd járni
4/18 anonim válasza:
Meg akar döngetni, én is fűzök most egy 16 éves kiscsajt, abba már beleegyezett hogy kiveri.
22F
6/18 A kérdező kommentje:
-.-" Első négy...annyira ismerem hogy nem olyan...
2012. júl. 5. 00:06
7/18 anonim válasza:
Gyanítom szűz vagy és hajtja ez a kérdés. Különben kizárt, hogy komolyan gondolja. Te még mindig 18 alatt leszel amikor ő már 25+. Szerinted?
8/18 anonim válasza:
Jaj kislányok, tanuljátok már meg végre: egy 22 éves srác egy 14 éves lányt AZ ORRÁNÁL FOGVA TUD VEZETNI!! Lehet itt jönni, hogy érettebb vagy a korodnál, de ez nem lesz értelmes kapcsolat.
9/18 Scotty97 válasza:
Ha megisnernék egy lányt, és pedo volnék, nem mondanám meg neki
10/18 anonim válasza:
# 6
Jó de akkor ne gyere ide fel majd sírva ,h megkurt gumi nélkül és lelépett ...terhes vagyok?
Figy. Elég rafináltak is vannak és egy szerény tini 14 éves csaj hamar megkajálja minden szép szavát az embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!