Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi van? Szeret? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Szeret? Nem szeret?

Figyelt kérdés
Február környékén megismertem neten egy lányt,akivel aztán rendszeresen beszélgettem.Sajnos ő pont most ebben az évben érettségizett + messze is lakunk egymástól és átlagban mindig csak két(vagy akár három)hetente találkoztunk kb. márciustól kezdve.Az írásbelik után hetente találkoztam vele,2 hete le is feküdtünk..Azóta egyszer találkoztam vele Bp.-n(félúton van mindkettőnknek),fél napra,mindketten fáradtak voltunk mert aznap szóbeliztünk..utána így hogy vége lett az érettséginek azt mondta hogy a héten még sok elintézni valója van és nem tud találkozni velem..utána való két napon beszéltem vele és azt mondta hogy mindkét nap délig aludt aztán meg öccsével szórakozott...Amikor beszélek vele mindig kedves,látom,hogy vonzódik hozzám,minden klappol...Viszont néha azt mondja hogy majd holnap beszélünk és nem jön fel msnre,aztán mindig elmondja hogy miért nem jött fel.Sokszor mondja hogy majd beszélünk aztán mégse úgy alakul,vagy most is pl. elmentek 4 napra valahova de csak utalásokat tett rá,hogy nem lesz msnen...Ingyen van neki a vonat,ennek ellenére megértem,hogy megterhelő mindig egy órát utazni kevés idő mellett...de azért úgy tűnik,hogy egyáltalán nem próbál mindent megtenni azért,hogy találkozhassunk,mintha elég lenne neki a kéthetente/hetente 1 találkozás...Ha beszélek vele,látom,hogy szeret,de amúgy nem érzem valami sokszor hogy én hiányoznék neki egyáltalán...

2012. júl. 4. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha viszont te magad érzed azt, hogy nem hiányzol neki eléggé, nem keres .. akkor szerintem ez így kevés egy komoly, igazi kapcsolathoz .. :S
2012. júl. 4. 16:01
 2/5 anonim válasza:
velem is hasonló a helyzet de ettől még szeret
2012. júl. 4. 16:03
 3/5 Dávidmester13 ***** válasza:

szerintem ez nem is igazi kapcsolat ... ez az egész NEM működik köztetem ez van sajnos :(

lehet hogy csak te gondolod azt hogy szeret , de szerintem beszéld meg vele nyíltan a dolgokat

4/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, a lány mit érez, én azt tudom elmesélni, a párommal és velem történt. Mi is a neten ismerkedtünk meg, 250km, (cirka 3 óra vonatút) távolságra laktunk egymástól. 4-5 naponta elutaztunk egymáshoz, ezt több, mint egy évig csináltuk, azóta megoldottuk, hogy együtt lakjunk. Szerintem, ha tényleg fontosak vagytok egymásnak, akkor meg lehet oldani mind a beszélgetést, mind a találkozást. Nekünk nem volt ingyen a vonat, mégis "megérte", minden nap írtunk levelet, sms-t, és ha időnk, lehteőségünk engedte, msn-eztünk is. SZerintem ideje lenne kicsit szigorúbban nézned a lányt, és az érzéseit, mert én úgy vettem ki a szavaidból hogy gyakran több a kifogás, mint a találkozás és beszélgetés. Talán jobban meg kellene beszélnétek, mit is akartok egymástól! Ha most érettségizett, akkor ő sem kislány már, és te sem vagy kisfiú!
 5/5 A kérdező kommentje:
Abban reménykedek,ha majd felveszik fősulira vagy elkezd dolgozni,akkor kénytelen lesz felköltözni pestre,mert napi egy óra bejárás sok lenne...Nekem meg csak 20 perc bejutni..És igen tudom hogy ez így elég fura,de talán így msnes beszélgetésből és kéthetente találkozásból nem is tud párkapcsolat kialakulni..Szóval abban bízok,hogy úgy könnyebb lesz..De nem tudom eldönteni hogy a távolság az ok vagy egyszerűen csak ilyen..De én úgy látom inkább hogy nem is ksikerül így közel kerülnünk egymáshoz,ezzel a néhány alakalommal..
2012. júl. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!