Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy szeret de mégis azt érzem, hogy nem. Ilyenkor mi van? Nem értem magamat.
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyok a barátommal, de már évek óta szerelmes vagyok belé, nagyon is. Most már ő is belém, egy jó ideje, de ő az a tipikusan egész nap haverokkal lévő, szeretetet nem kimutató fiú volt. Hatalmasat változott értem, de az apróságok enkem még mindig hiányoznak, és ne higyjétek hogy nem próbáltam megbeszélni vele, mindent elmondtam neki ami bánt, de íyg se változott ez. Hiányoznak az olyan dolgok, mint pl hogy kicsit féltékeny legyen, ne akarjon oylan pontosan hazamenni, mert ha haza kell mennie és feltartom mostanába képes majdnem rám kiabálni, hogy 'és mi lenne ha most az egyszer elengednél?!' vagy ha megkérem hogy ha elmegy haverokkal miután találkoztunk már, de még találozzunk utána 5 percet estefelé, rögtön rávágja hogy 'nem, minek, már úgyis találkoztunk' Multkor mondtam enki amikor mérges voltam, hogy menjen el. megfordult, azt mondta 'én azért szeretlek' és elindult. Utána mentem, de a lényeg, hogy képes lett volna itt hagyni. pedig ez ilyen 'női dolog' hogy azt modnjuk amit nem akarunk hogy lássuk mit tesz a fiú. És persze az lett volna a lényeg hogy akkors e akarjon elmenni. Meg ha azt modnom, hogy megbántott inkább ne találkozzunk, nem azt mondja, hogy 'de találkozzunk, mert én szeretnék' hanem hogy 'döntsd el gyorsan akkor mit akarsz, mert úgy szervezem a napomat' és mondtam hogy ha szeretne akkor találkozok vele és akkor is azt mondta hogy döntsem el.. Mintha jelentéktelen lennék nkei. vagy csak én érzem így? nem értem ezt2011. júl. 7. 16:28
1/3 Biasa válasza:
Igen, úgy tűnik, hogy nem menne tűzbe érted. Szerintem egy kicsit fogd lazábbra a dolgot. Néha te ne érj rá, vagy siess találkozni a barátnőiddel. A férfiak nem szeretik a "tapadós", túl ragaszkodó nőket. Szeretik, ha meg kell harcolniuk a nő kegyeiért. Mellőzd egy ideig a szerelmi vallomásaidat is. Meglátod, majd feltűnik neki, hogy nem olyan fontos már neked, és jobban fog futni utánad.(ha jelentesz neki valamit)Egy próbát mindenképp megérne.
2/3 A kérdező kommentje:
csak már eléggé összefonódtunk ezalatt az idő alatt. amúgy mindent megbeszélünk, csak ez egy kicsit furi. Rögtön feltűnne neki, de félek ezzel csak ellökném magamtól.
2011. júl. 7. 23:59
3/3 Biasa válasza:
Ha félsz változtatni, akkor viszont semmi sem fog változni.Ha ennyivel el tudod lökni, akkor az azt jelenti, hogy nem fontos neki ez a kapcsolat.Remélem idővel javul majd a kapcsolatotok, de ehhez sokszor meg kell törni a berögzült rutint, változtatni kell dolgokon és a hozzáállásodon. Egy kapcsolatban nincs helye a félelemnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!