Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ilyenkor mi van? Már nem szeret vagy csak beilyedt?
van egy srác aki 4 évezerelmes belém régen nagyon jóban voltunk ( legjobb barátom volt)aztán mikor közölte h szeret elromlott a barátságunk mert én másik fiuba voltam szerelmes!
azonban mostanába (2 hete ) néha beszélünk telefonon!
megbeszéltünk szombatra egy talit meg vasárnapra is egy házibuliba együtt mentünk volna ! amikor megbeszéltük a házibulit akkor még ugy tudtuk h szombaton lesz de amikor megtudtam h vasárnap lesz azt mondta h akkor is talizzunk szombaton is! belementem!
erre ma irt egy sms t h mégse folytassuk ezt az egészet mert h már nem olyan minden mint régen és nem akar engem se meg magátse átverni és h ezen sokat gondolkodott!
most ilyenkor mi van ?? beilyedt ? vagy csak szimplán mégsem szeret ??
bocs amiért hosszú lett
taliztam de ritkán és multhéten azt mondta h szerelmes nem csak szimplén szeret hanem szerelmes és azt mondta nem kell neki más aztán 3-4 napra rá meg ir smst ...
nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!